úterý 14. března 2017

Kované kliky na brány

Klika dveřní kovaná - Zámky, štítky, kované kliky - objednejte od ESAKO - prodej zboží. Ozdobná klika kovaná, pár Tuto kovanou kliku lze vhodně použít na ozdobení bran, vrat a dveří, ať již kovaných či běžných ocelových. Vyrábíme ručně kované kliky vhodné do starých chalup, chat, statků a. Na fotografiích této stránky si můžete prohlédnout jednotlivé typy provedení kovaných klik se štítky, různá klepadla a madla na . Kované kliky , panty, klepadla.

Na venkovní kování jsou kladeny mnohem větší nároky než na interiérové – musí být velmi odolné vůči korozi a také vůči zlodějům. Vyrábíme kované kliky , kování na branku či dveře, kované panty, dveřní kliky, kované koule dveří aj. Okrasné kované štítky se hodí na zámek brány , dveří nebo jen kliky. Díky svému zpracování odolají i nepříznivým povětrnostním vlivům. Je dodávána včetně dvou kulatých nerezových štítků pro zakrytování kliky … Koupit Více informací.


Kovové madlo pro posouvání brány posuvné a zavěšené. Ocelové, ozdobné kované kování firmy POSTAL pro cylindrickou vložku, díky kterému můžete vytvořit nevšední vzhled brány či branky. Prodej černě lakovaných klik se šroubem realizujeme po celé ČR za nízké ceny.

Vyrábíme masivní kované kliky , odolné vůči vlivům počasí a mechanickému poškození. Kovářství Rygl - Masivní kované kliky a vykované panty. Nabízíme kliky v černém provedení, v podobě koule do brány nebo černé kliky s dlouhým štítem do brány. Produkty jsou vyrobeny z oceli a mají kované díly, . Stylové a elegantní kliky s kovanou rukojetí jsou ideální pro brány , branky, ploty a vrata. Dveřní kováni , klika ,plot, brána D63x63mm, Cast iron.


Materiál: Ocel, Povrchová úprava: Natural, Druh: Guľa. Kovárna Sedlešovice Znojmo nabízí - kované ploty, umělecké kovářství, kované zábradlí, kovaný nábytek, kované ploty a brány. Velkoobchod na automatické pohony vrat, brány , dveře, garážová vrata, závory, parkovací. ROYAL klika do brány černá, Provedení Vložka, Rozteč kování 90mm.


Detail kované brány - klika a zámek. Kování na dveře COBRA BREMEN BB90. Madlové profily, ukončení. Kliky, madla, koule, dveřní kování, rozetové kování, štítové a příslušenství. Dveřní kliky , kování a kliky na dveře Cobra jsou v české republice již brány.


Dodáváme dveře, kování nábytkové i stavební. Kvalita od přímého výrobce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky