úterý 28. března 2017

Hadice zahradní 1 2

Zahradní hadice na vodu jsou nedílnou součástí každé zahrady. Zjistěte, které produkty v kategorii ❀ zahradní hadice jsou nejkvalitnější a kde je koupíte nejlevněji! Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Perfektní vlastnosti jsou. Stěna je vyztužena průpletem ze syntetické příze, který napomáhá proti kroucení,. Hadice má posílení, které.

Popis: Nabízím nové, kvalitní silnostěnné . NTS systém eliminuje veškeré problémy zahradních hadic. Kvalitní zahradní hadice od známého výrobce GARDENA jsou tou nejlepší volbou pro Vaši zahradu. Díky nové technologii funguje . Ohebné hadice s tlakovou kostrou jsou určené pro všeobecné použití - rozvody vody i jiných kapalin a . Třívrstvá zahradní PVC hadice s velmi kvalitní textilní výztuhou.


Vyrobeno z ekologicky nezávadných materiálů. Pro pohodlnější používání doporučujeme zakoupit neprůhlednou hadici , ve které se netvoří řasy. Vnitřní černá a vnější transparentní zelená .

Flexibilní hadicový buben pro mobilní použití nebo k zavěšení na stěnu. Na zahradní hadice KÄRCHER se můžete spolehnout, jsou extrémně robustní, pružné a. Partnerem sekce je Oase - úsporná čerpadla pro zahradní jezírka. Neprůhledná duše zabraňuje tvorbě řas. SPRINT - zahradní hadice 3-vrstvá, vystužená, vyrobená z měkčeného PVC.


PVC tlakově a tvarově stálá s velmi kvalitní tkaninou bez ftalátů a těžkých . TLAK 2MPa, MPa, , MPa, MPa, MPa, MPa . Zboží lze objednávat pouze v těchto násobcích. Vysoce kvalitní zahradní hadice , díky nimž můžete své rostliny a trávnik zalévat a účinně o ně pečovat. Vysocekvalitní vícevrstvé hadice odolné proti zarůstání. S tkaným vyztužením odolným proti tlaku. Speciální vyztužení proti kroucení, ohybání a zalamování hadice při použití - voda tak může bezproblémů proudit.


CARAT zesílená - vyrobeno z měkkého PVC s vyšší gramáží a pevností. Kvalitní zesílená zahradní hadice 5- vrstvá, obsahuje spletenou vrstvu NTS, která minimalizuje kroucení . Vhodná pro tlakovou dopravu vody a vzduchu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky