pátek 10. března 2017

Hydraulické nůžky

Hydraulické nůžky S 70 Hydraulické nůžky S 51 Hydraulické nůžky S 511. Všechna tato zařízení jsou vybavena shodnou . Bourací hydraulické nůžky jsou nejvhodnějším řešením demolice pro svou možnost práce v různých polohách a díky výraznému snížení hladiny vibrací a otřesů . Od zámečnických dílen, kovovýroby, stavby konstrukcí, nábytku nebo výroby pro . S těmito nůžkami jsme schopni rozdrtit beton, cihly atd a stříhat kovové armatury v .

Vhodné pro střihání kabelů do pr. Výhody - Vedení střihacích nožů. Použitelné v libovolné poloze. U nás máte možnost pořídit nůžky té nejvyšší kvality stříhání a maximální přesnosti i ve velkých objemech. Prodej profesionální hydraulického , pneumatického a elektrického nářadí, strojů a zařízení.


Pro nosiče od do tun. Dílenské Aku hydraulické lisy a řezáky na měděné trubky, PVC a kabely pro profesionály. Vysoká kvalita provedení světové značky MILLWAUKEE.

Ruční demoliční hydraulické nůžky Darda. Pomocí hydraulického agregátu a ručních demoličních kleští nebo hydraulických klínů dnes již není problém provádět . Kovo SDS - Výkup cenných kovů, autodoprava, hydraulické hadice, hutní materiál, demolice . Ahoj kolegové,na naší stanici máme novou hydrauliku Lukas, rozpínák LSP 40EN a nůžky LS 200EN. Fiat Hitachi - hydraulické nůžky. Doprava na místo: cena dle přepravce (podvalník). Určeno pro, 630;635;640;745;750;755i;760i;R28;R35.


Maximální otevření, 4mm. Anotace: Diplomová práce se zabývá návrhem mobilních hydraulických . Obří hydraulické nůžky bourají most v ulici Ke Garážím v Praze nad pražskou Jižní spojkou. Kvůli jeho bourání je část spojky od 3. Zařízení na zpracování šrotu. V OBLASTI ZPRACOVÁNÍ ŠROTU. Město Jablunkov darovalo partnerskému městu Tjačiv hydraulické nůžky LUKAS pro ukrajinské hasiče.


Nemáte vybrané žádné produkty k porovnání. Profilové hydraulické nůžky.

Výrobce, STROJARNE PIESOK. Hledáte použité ruční hydraulické nůžky , které jsou přenosné a lze je používat pro stříhání kovů a kabelů? Obrovský střihací výkon a snadná obsluha použitých. Nabízíme ruční hydraulické i mechanické nářadí - elektrohydraulické pohony, lisovací hlavice, nůžky na kabely, lisovací kleště, hydraulické nůžky , děrovací .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky