úterý 21. března 2017

Zakryti bazenu

Ušetřete za bazénovou chemii! Máme pro vás komplexní systém moderního, elegantního a praktického zastřešení a zakrytí bazénů. Vyberte si podle svých přání . Lamelové zakrytí bazénů je hitem posledních let.


Je moderním, pohodlným a hlavně účinným řešením pro obdélníkové i atypicky tvarované bazény. Bezpečnostní zakrytí bazénů , letní, zimní a celoroční zakrývací plachty na bazény. Zde najdete lamelové zakrytí bazénu , nadhladinové, podhladinové od firmy Art Bazény s. Provedeme vám kvalitní a bezpečnostní zakrytí vašeho bazénu. Hlavním stavebním prvkem bazénových rolet je lamela. Fóliová a textilní zastřešení bazénů kruhový bazén.


Lamely na bazény jsou nejdokonalejším způsobem zakrytí bazénu. Tento systém jako jediný umožňuje automatické zákrývání bez použití vodících lišt, tyčí a lan. Tradiční český výrobce a prodejce bazénových zastřešení Poolor.


Akční produkty nabízíme se slevou. Na našem webu si můžete udělat kompletní . Terasové zakrytí Walu deck zakrytí Vašeho bazénu , vyberte si z nabídky materiálů. Využijte plný potencionál Vašeho bazénu. Vyrábíme celoroční bezpečnostní bazénové plachty. V nabídce máme zastřešení, dlažby a bazénové vysavače a příslušenství.


Potřebujete zakrýt bazén ? Zjistěte výhody a nevýhody solární plachty, krycí plachty na bazén, bezpečnostních lamel a zastřešení bazénu. Bazénové lamely na zakrytí bazénů - ABPLAST - jsme český výrobce plastových bazénů včetně zastřešení a příslušenství. Dále vyrábíme a dodáváme domovní . Vhodné pro všechny typy foliové . Stojan rolovacího zařízení - pojízdný, Stojan rolovacího zařízení - pojízdný, Stojan navíjecího zařízení - pevný, Stojan navíjecího zařízení. Musíte počítat s tím, že váš bazén bude potřebovat alespoň základní doplňující výbavu, např.


PVC v několika barevných variantách. Zakrytí bazénu plovoucí lamelou je vhodné pro vnitřní i venkovní bazény. Dodáváme a montujeme zastřešení bazénu , lamelové zakrytí pro venkovní i vnitřní bazény , bazénová roleta a bezpečnostní krycí plachty na bazén. Ukázka nadhladinového lamelového zakrytí bazénu s automatickým pohonem při použití solárních lamel.


Principem jsou vodotěsné samonosné lamely, . Zastřešení bazénu Vám výrazně zpříjemní a prodlouží koupací sezónu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky