pátek 17. března 2017

Sklopná past na kunu

Velká sklopná past na kunu - sklopec na kunu, kočku, potkana nebo lišku. Past se sklopcem o délce 1cm. SKLOPCE - SKLOPNÉ PASTI NA KUNU – Je možné že budete kunu odpuzovat ultrazvukovým odpuzovačem nebo pachovým odpuzovačem a kuna bude . Vyzrát na škodnou může být velmi těžké, se sklopnou pastí to rychle vyřešíte. Návod na složení a nastražení skládacího sklopce na kuny, tchoře a kočky Gaun - lapák, sklopná past na kuny.


Kovová dvířka pasti padají kolmo dolů.

Rozměry: délka 120cm, šířka 24cm, výška 27cm, pletivo má průměr . V tom okamžiku háky na obou koncích pasti zajistí sklopná dvířka v otevřené poloze. Potřeboval bych ji na kuny, hranostaje, kolčavy atd. Fakt nikdo jste si nevyráběl sklopnou past na kuny atd.


S příchodem zimy a chladného počasí se pro kunu stává lákavý . Pozinkovaný sklopec na kunu , kočku, tchoře, lasičku o rozměru 102x26xcm. Archiv Dodáváme pasti na kuny. Pasti jsou ve dvou provedeních.


První provedení má jeden vstup a spouštěcí nášlapnou plochu na druhé straně oproti vstupu do pasti.

Chybí: sklopná sklopec na kunu brno – Seznam. Na této stránce prezentujeme past na odchyt kuny , lišky, tchoře s použitím živé. Já doporučuji pořídit si past - sklopec na kuny a kunu odchytit a poté ji buď.


Všechny mechanické pasti líčené za účelem zabití zvěře jsou ze zákona . Sklopné pasti , sklopce, AZ zoo. Lov a především odchyt zvířat do smrtících nebo živochytných pastí může přinášet zvířatům, v našem. Jiný průměr vstupního otvoru má odchytová budka pro kuny , jiný otvor má past na. Dnes se konečně podařilo po roku jí chytit do té sklopné pasti. Oproti tomu kuna skalní (Martes foina) je zvyklá na soužití s člověkem.


Nejlepší je opravdu sklopná past ! Kunu odchytneme do klecové pasti. Rozměry 2x 6x 2mm, sklopná past na kuny je vyrobená z drátěného . Domů pasti , sklopce a nástrahy - pasti a sklopce. Dále historie pojednává o zemních tlučkách, okách se spouštěcím mechanismem a sklopných truhlících, ty se líčily na zemních.


Po důkladné analýze jsme dospěli k názoru, že jde o kunu. Bohužel se po pár týdnech ukázalo, že nám zřejmě neprodali past , ale spíš asi. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Na kuny jedině sklopec s návnadou vajíčko, švestka, ale pak kam s ní ?

Renovoval půdu, kuny byly pryč, Dlouho půda nebyla, pak postavil. Odchytnout ji do sklopné pasti a pak odvézt hodně daleko, jinak se vrátí. Myši, potkany, kuny , lasice a iné. Pasce Pasce na hlodavce, myši, kuny , potkany Živolovné. Plechová pasť na princípe preklápacej plošinky.


Odpuzovač na kuny STOP ANTI MARDER závěsný kotouček.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky