pondělí 20. března 2017

Kustovnice obecná

Zahrnuje asi druhů, rozšířených v mírných a subtropických oblastech obou polokoulí. Nahlásit další obrázek Nahlaste prosím urážlivý obrázek. Obrazový opravník obecně oblíbených omylů 4. Godži Archiv Podobné Godži (goji) jsou plody dvou druhů kustovnice , kustovnice cizí a blízce příbuzné.


Jižní Americe a druhotným . S plody kustovnice zvané goji posílíte organizmus.

Původ: Čína, Evropa, západní Asie, severní Afrika, Severní Amerika. Archiv Dobrý den, slyšela jsem o léčivých účincích plodů kustovnice čínské. Podle vědeckých výsledků kustovnice chrání zrak a zpomaluje procesy stárnutí, hlavně svými proteoglykany. Goji rostou na trnitých keřích. Plody mají jasně červenou barvu.


V mytinácb lesnícb, na lukách lesních obecny. Lycium chinense, kustovnice čínská, 2. Na mistecb travnatycb, ve svetlycb kŕovièticb obecny.

V naší nabídce zdravé výživy máme plody kustovnice čínské, slzovky obecné a bylinnou směs Obnova základu. SLZOVKA OBECNÁ je jednou z . Sněhovka ( Symphoricarpus racemosa) str. Květel obecný (Linaria vulgaris) str. Již tradiční čínská medicína (TČM) nazývala plody goji elixírem mládí a dlouhověkosti.


Možná jste již slyšeli o kustovnici čínské. V neposlední řadě uvedeme germanium, které také kustovnice obsahuje. Z hlediska obsahu vitamínů a nutričních látek jsou plody kustovnice zřejmě tím. Lilkovité Latinsky: Solanaceae.


Kustovnice čínská je keř dorůstající asi m. Skupina: HOSPODÁŘSKÝ SYSTÉM Dřevina keř. Působí na normální činnost jater a ledvin, pomáhá zprůchodňovat a uvolňovat energetické . To je však pouze obecné doporučení. PhytoChi obsahuje KLÍČOVÉ tradiční čínské byliny včetně kustovnice čínské s JEDINEČNÝM účinkem na lidský organismus.


Шaoka lékarská (mysinec), Strosek obecny (v. vz. Bacice). Existuje více než odrůd kustovnice , a my věříme, že si vyberete alespoň jednu z námi nabízených a později tak oceníte malé, oranžové až červené plody,.


Obecné zásady přípravy jídel s bylinkami a zeleninou kuře omyjeme a vložíme do pekáče.

Obecně lze říci, že goji v České republice je konvenční třídy B.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky