pátek 31. března 2017

Nádrž na vodu 10000l

Nádrž na dešťovou vodu samonosná - kruhová m³. Kvalitní jímky a nádrže na dešťovou vodu německého výrobce jsou určeny k zachycení. Plocha střechy mVellikost nádrže. Nádrže představují ideální řešení pro celoroční využívání dešťové vody. Určena pro sběr odpadních vo dešťové vody.


Bezešvá nádrž vhodná i do spodní vody.

Nabídku můžeme upravit k individuálním požadavkům zákazníka. Samonosnou plastovou retenční nádrž. Retenční nádrž na dešťovou vodu samonosná kruhová - objem m³. Výroba: nádrže na dešťovou vodu. Nádrže na vodu dodáváme na klíč s dopravou po celé ČR a SK zdarma.


Rychlá a jednoduchá instalace bez nutnosti . Určená především pro akumulaci vody z vrtu a dešťové vody pro závlahu. DOPRAVA ZDARMA Zdarma poklop Sleva.

Nádrž slouží ke skladování dešťové vody , splaškové vody (bez vývodu). Je vyrobena rotačním tvářením plastů . Sada obsahuje podzemní nádrž , teleskopický nástavec s PE poklopem, interní filtr, vtokové hrdlo s ochranou proti víření vody , . Plastová samonosná jímka na splaškové a dešťové vody. Dodáváme nádrže na vodu a jímky na využití dešťové vody. Plastové samonosné akumulační nádrže na dešťovou vodu použijeme tehdy. Vyrábí se ve dvou velikostech.


Nádže na vodu jsou samonosné. Vaky na kapaliny slouží jako obal pro přepravu i. Plastové zásobníky na pitnú vodu a kvapaliny, plastová nádrž na vodu. Kvalitní plastové jímky na dešťovou vodu německého výrobce jsou určeny k zachycení vody , která pak může.


Podzemní nádrž na dešťovou vodu. Plastové nádrže podzemní, samonosné, pro zadržování dešťové vody. Nádoba na destovou vodu  o objemu 310L.


Správné předčištění dešťové vody je stejně důležité jako návrh vhodného řešení nakládání s dešťovými vodami . Nádrž je vyrobena z PEH rotačním tvářením plastů jako monolit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky