pátek 24. března 2017

Tahokov plot

Skvěle vypadají a vydrží navěky. Posuvné vjezdové brány, branky i ploty z tahokovu vyrábíme a montujeme po celé ČR. Archiv Zvolte plot z tahokovu s unikátní bezúdržbovou úpravou povrchu.


Vyrábíme na míru, montujeme po celé ČR. Představujeme nové TAHOKOVY pro ploty , vjezdové brány a zábradlí.

Ploty z tahokovu a vjezdové brány s výplní tahokov. Moderní oplocení a brány z tahokovu. V dnešní době, kdy je kladen větší a větší nárok na kvalitu a vzhled oplocení je provedení výplně. Kovářství Diviš - Tahokov - moderní materiál pro výrobu plotů. Velmi sa nam paci pozinkovany plot z tahokovu , nie vysoky, tak 1cm.


Planujeme plot bez spodneho murika. Novinkou v našem portfoliu produktů se staly plotové systémy z tahokovu.

Ploty a brány s výplní z tahokovu od českého výrobce. Plotové dílce jsou vyráběny ve dvou velikostech a tvarech ok, které působí velmi moderně. Proti nežádoucím pohledům zvenčí . Plot z tahokovu - realizace Zlín.


Inspirujte se ukázkami námi namontovaných plotů. Brána,brány, ploty ,zábradlia - ťahokov výroba a montáž. Kolik stojí plot z tahokovu , brána z tahokovu nebo branka. U nás to zjistíte obratem a ještě budete mile překvapeni.


Navíc konzultace na místě stavby je u nás . Nabízíme i kompletni. Kovový plot z ocelových profilů - výplň tahokov. Hustota děrování tahokovu je různá, dle přání zákazníka. Zákazník si sám vybral a navrhl výplň jeho plotu , kterou naše společnost zrealizovala.


Dobrý den, poptávám plot k přední části rodinného domu. Plotový dílec ze systému Tahokov rozměr na zakázku. Taky jsem ho chtěla, ale přítel to zamítl, nelíbí se mu to.

V našem okolí se dělá poslední dobou poměrně často. Brány a ploty s výplní tahokov. Vícebarevnost a další úpravy pro vaši spokojenost přináší .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky