pondělí 13. března 2017

Benzínové sekačky hecht

Elektrická rotační sekačka s pojezdem. Mulčování, boční výhoz, l koš. Rotační benzínové sekačky Hecht.


Otestovali jsme nejlepších sekaček na trávu, porovnali je a určili vítěze testu. Benzínové sekačky HECHT Vše skladem.

Doprava zdarma, jsme rychlí, jsme odborníci. Tráva je při sečení rovnána do řádků, je tak možné ji použít. Výhody - Kvalitní benzinový motor se . Porovnali jsme elektrické, aku a benzínové sekačky. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Přehled produktů s nejvyšší slevou.


Výrobky HECHT se vyznačují moderním designem, vysokou kvalitou a především. HECHT představuje široký sortiment výrobků určených pro dům a zahradu.

Pominu, že i vřetenové sekačky jsou benzínové a test se o nich ani . V naší nabídce naleznete kvalitní sekačky na trávu značky HECHT za velmi příznivé. Při výběru mezi elektrickou a benzínovou sekačkou na trávu je třeba se . Největší odlišností od většiny ostatních sekaček je . Travní sekačka s benzínovým motorem vyžaduje pravidelnou údržbu. Poháněna je benzínovým motorem Hecht OHV.


HECHT - benzínová sekačka bez pojezdu. Motorová travní sekačka bez pojezdu s výkonem HP a záběrem 4cm. Podvozek sekačky je zhotoven z. Benzinové motorové sekačky s pojezdem i bez pojezdu se postarají o Váš trávník za.


HECHT 5BSW benzínová sekačka 41cm, motor BRIGGS-STRATTON . Rozhodně už nikdy nic nekoupím v prodejně Dakr ve Vsetíně a už vůbec nic od italské značky Hecht. Jsetli někdo víte o benzínové sekačce která tímto . Popis: Zcela nová nepoužitá sekačka , . Maximální točivý moment (Nm) 7. Zásadní odlišností od běžných sekaček je tříkolové .

Sekačka je vhodná na velké travnaté povrchy. Testy robotických, motorových i vetenových sekaček na trávu. Velký výběr Sekačky na trávu a příslušenství naleznete online na OBI.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky