středa 22. března 2017

Plastové sudy na dešťovou vodu

Sudy na dešťovou vodu : do 4h na prodejně nebo do 48h doma, nákup bez rizika - dní na vrácení zboží. Vysoce kvalitní plastové okrasné sudy na vodu. Sudy posíláme dopravní službou DPD.


Sud na vodu 300l s víkem a kohoutem. Vlastnosti: nádherný dřevěný vzhle vyrobeno z mrazu odolného UV plastu s vysokou a .

Prodáváme levně zahradní plastové sudy (barely) o objemu 30l, 50l, 60l, 120l, 150l a 220l s víkem i bez. Zahradní plastové sudy na dešťovou vodu , kvas, víno a. V naší nabídce najdete sudy na dešťovou vodu plastové a to o objemu 120l, 200l , 220l, 300l a 500l. Akční ceny a zboží skladem. Nabízíme klasické plastové sudy na dešťovou vodu a speciální plastové nádoby na dešťovou vodu. Hospodaření s dešťovou vodou patří mezi aktuální témata.


Díky sudům lze využít dešťovou užitkovou vodu např.

Káď ( sud ) 200l na dešťovou vodu zelená BIDONE. Slouží k nashromáždění a uchovávání dešťové vody , . Nabízíme zahradní plastové sudy na dešťovou vodu , potravinářské sudy vhodné pro víno a mošty i plastové sudy na sypké a pastovité látky používané ve . Plastova nadrž na vodu 6litrů, IBC, sud. Okrasné německé sudy na dešťovou vodu. Krásná imitace dřeva, velký výběr. Zřejmě ale došlo k únavě materiálu, při vylévání zbytku vody náhle prasknul.


Nový sud je napohled z mnohem měkčí hmoty. Uvidíme, jak se bude chovat, . Celý popis a technické parametry. Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává.


Nabízíme zahradní nádoby na dešťovou vodu , potravinářské sudy vhodné na kvas, víno a mošty i plastové sudy na sypké a pastovité látky používané ve . Prodej: samonosné jímky na dešťovou vodu , plastové nádrže na vodu , septiky, žumpy pro splaškovou. PLAST sud na děšťovou vodu 500L, x 150cm s víkem, imitace dřeva, výška spodního otvoru s ventilem je 9cm odspodu, horní otvor se zátkou je 35cm . Specifikace: Obje1l.

Je vyroben z kvalitního ABS plastu , který garantuje vysokou . ABS plast výška sudu 7mm vrchní průměr sudu 7mm spodní průměr sudu. Pokud tápete v tom, jak zabránit komárům, aby se líhli ve vašem sudu s dešťovou vodou nebo nevíte, jak jej propojit s dalšími sudy , tak se podívejte na toto. Nespornou výhodou sudů je jejich pevnost . Potřebujete plastové sudy na vodu nebo právě barely proti vodě ? V tom případě jste zde správně. Venkovné plastové sudy dokáží schromažďovat dešťovou. V nabídce máme nové i použité čisté sudy.


Vhodné pro potraviny, vodu , kvas i pevné hmoty. L sud , bílý, potravinářský plast , naklapávací, vypláchnutý. Dodávány jsou včetně vrchního víka a nenamontovaného výpustného kohoutku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky