čtvrtek 30. března 2017

Hecht 547 sw

V katalogu nemáme podrobnější informace o hecht 5sw. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Tento produkt byl z naší nabídky již vyřazen a není možné ho objednat. Pro výběr produktu z naší aktuální nabídky si vyberte kategorii v levém menu.


Mulčovací klín a kryt bočního výhozu v ceně.

Unašeč nože Hecht 551SB, 5SB. Píšete tu o soudruzích a číně ale podle toho co čtu je tato sekačka Hecht z Italie. Hecht 5SW , ten současný jsem rozbil a jsem nešťastný, nevím, kde sehnat další.


Mám taky sekačku hecht , předešlý typ 5sw a vlastním i pilu od hechta a . Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu. Recenze Hecht 5SXW 5in1.


Hodnotil uživatel, průměrné hodnocení z 5. V prípade potreby objednania náhradného dielu, uveďte prosím objednávacie číslo podľa rozkresu.

V objednávke uvádzajte kompletnú adresu pre dodanie a . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Porovnání cen sekacka hecht 5sw zapalovaci svicka, srovnání cen sekacka hecht 5sw zapalovaci svicka na portálu HLEDEJCENY. Motorová kosačka Hecht 547SHW s pojazdom.


Motor Hecht OHV 1cm výkon HP. Sekačku pohání motor Hecht OHV o výkonu kW. Zobacz inne Kosiarki do trawy, najtańsze i najlepsze oferty. Benzínová sekačka Hecht 5SH s pojezdem. Olej jsem v sekacce Hecht 5(nejaky cinsky motor) nemenil snad roky, olej naprosto cisty az pruzracny, ani trochu nezakouril, predpokladam ze tam bylo po.


Základom kosačky na trávu je kovový skelet a motor Hecht s výkonom HP. HECHT - katalog náhradních dílů. Náhradní startér sekačky Hecht 5, 548. Základ sekačky je tvořen pevným ocelovým šasi s odolným nátěrem, . Nastavení výšky je prováděno centrálně jedinou .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky