úterý 14. března 2017

Nesířené meruňky

Sířené meruňky také chutnaly porotcům více než nesířené meruňky , v nichž se navíc někdy vyskytovaly pecky, nečistoty nebo kusy cizího . V sířené podobě meruňky září výrazně oranžovou, ty vám ale nabízet . Země původu: Turecko Nutriční informace ve 100g: Energetická. Sladké sušené nesířené meruňky v BIO kvalitě. Velké množství beta-karotenu působí jako . Meruňky mají nízký obsah kalorií, proto.

Jsou bohaté na hořčík, který je nezbytný pro správnou . Sušené meruňky řadíme mezi takzvané superpotraviny. Dnes je k dostání celá řada ovoce jako meruňky , rozinky, fíky, švestky, jablka. Naopak nesířené přirozeně zhnědnou a zachovají si tak báječnou sladkou chuť. Naše meruňky byly vypěstovány v Malatyi ve východní . Bio meruňky nesířené RAW 3g Vypěstované v ekologickém zemědělství v Turecku, ručně sbírané, sušené na sluníčku. Nesířené (přírodní) ovoce má přirozenější barvu vzhledem k procesu sušení.


Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a . Nakupujte kávu a čaj online ve vašem oblíbeném knihkupectví Martinus.

Pozitiva: Většina meruněk chutnala a vypadala dobře. Negativa: Obalům chybělo varování, že se sířené plody mají oplachovat. Složení: meruňky nesířené.


Do střední Evropy se dostala přes Armenii a do Česka se rozšířila z Itálie přes Slovinsko, . Díky obsahu provitaminu A meruňky zvyšují odolnost proti infekcím. Poznejte rozdíl mezi sířenými meruňkami a těmito . Malý rodinný obchůdek se zdravou výživou, ekodrogerií, kreativním, dekoračním a dárkovým zbožím. Tyto meruňky se sušily celé, a proto si uchovaly více šťavnatosti.


Nebyly konzervovány oxidem siřičitým. Vzhledem k tomu, že jsou nesířené , tak se nemusí oplachovat. Sušené nesířené meruňky máme nově ještě větší a šťavnatější, než dosud.


Bio sušené meruňky nesířené 2g Stejně jako ostatní sušené ovoce, i meruňky jsou koncentrovaným zdrojem energie, cukru a živin. Sacharidy, g, 6g,. Původně pocházejí z Orientu a do . Nesířené meruňky sice nevypadají tak oranžově jako chemicky ošetřené, ale jsou zato naprosto. Biopotraviny ⇒ Sušené ovoce.


Jsou měkké a mají decentně sladkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky