čtvrtek 30. března 2017

Elektrické travní sekačky

Navíc elektrické travní sekačky za . Máte vybrané filtry: elektrické. Elektrická sekačka Levita LM. Nabízíme široký výběr rotačních elektrických sekaček od značek AL-KO,.


Například udržovaný trávník můžete sekat rovnou na nejnižší stupeň.

Trávník udržovaný vřetenovou sekačkou bývá hustší a celkově působí vitálněji. Naše sekačky jsou díky nízké hmotnosti a ovladatelnosti vhodné prakticky pro každého. Nabízené elektrické sekačky a sekačky benzínové s kvalitními a . Díky tichému chodu jsou elektrické sekačky vhodné pro majitele řadových domků. Travní rotační sekačky jsou určeny pro intenzivní sečení okrasných trávníků.


Nabízíme sekačky elektrické i motorové, doplněné elektrostartem. Zcela automatická travní sekačka , která pracuje zcela samostatně, stačí jej jen naprogramovat. Jak u elektrické travní sekačky , tak u benzínové, aku nebo robotické sekačky je podstatná šířka jejího záběru a také velikost plochy, kterou .

Sečení menších ploch můžete bez problémů svěřit elektrické sekačce. Pracuje tiše a bez výfukových zplodin. Podmínkou jejího provozu je však samozřejmě . Sekačky na trávu menších i větších ploch. Zvolte vhodnou sekačku , abyste se mohli pyšnit dokonale upraveným trávníkem. Značkové elektrické či benzínové . Nabízíme zákazníkům kvalitní zboží, prodej náhradních dílů, záruční, pozáruční servis a poradenství v oboru zahradní techniky.


Silný a tichý elektromotor,kvalitní polypropilenové šasi odolné vůči UV záření, ergonomicky tvarovaná,nastavitelná rukojeť,vedení kabelu s omezením tahu . Prodejní a servisní autorizace u . Travní sekačka je stroj, který využívá jednu nebo více pohybujících se čepelí. Máme v nabídce sekačky od malých strojů až po velké elektrické sekačky s vlastním pojezdem. Nebudete tak muset sekačku tlačit ale ona pojede sama, třeba i . Zajišťujeme prodej a servis zahradní techniky.


Oblý tvar bez zbytečných výstupků . Testy nejlepších travních sekaček na českém trhu. VeGA HWX je travní sekačka vyšší střední třídy a náš vítěz testu. Nabízejí více výkonu než sekačky elektrické a navíc nejsou závislé na přívodním kabelu.

Zvládnou posekat i vyšší a hustší travní porost. Péče o trávník a údržba zahrady. Chytrý, levný, spolehlivý. Ideální pro malé až středně velké travnaté plochy. Dodáváme kompletní sortiment.


Její design a precizní zpracování z ní dělají perlu ve vyšší třídě travních elektrických sekaček s pojezdem. Sekačka WB 4SE vyniká pevným masivním.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky