středa 22. března 2017

Kovaná brána

Kované ploty a brány esteticky vhodně doplní váš dům a chrání jej před nevítanými návštěvníky. Ploty i brány vyrábíme na míru. Naše umělecké kovářství nabízí výrobu ručně kovaných brán a plotů na zakázku. Vyrábíme brány jednokřídlé, dvoukřídlé a posuvné do boku.


Realizace je prováděna dle přání zákazníka.

Kovaná brána , branka a plot Verona. Nabízíme vám kované brány a ploty od italského výrobce bran a kovaných prvků, firmy RIK-FER. Umělecké kované brány včetně návrhu vzhledu.


Kované brány za najlepšie ceny na predaj a kúpu online. Naše kované brány jsou ruční práce tradičními kovářskými technologiemi. FOTOGALERIE kovaných a ocelových plotů zDE.


Posuvné brány jsou jedny z nejpoužívanějších typů bran pro vjezd dopravních prostředků.

Otevírání posuvných bran je realizováno posunem do strany . Dále nabízíme kované brány s pojezdem - brány kované posuvné. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Kovářství Diviš - Zajistíme kompletní realizaci kovových bran všech typů: brány křídlové, samonosné či pojezdové brány. Kované vjezdové brány posuvné jsou svařované s ručně kovanýma špicema, ozdobama dle vašeho výběru. Cena brány je s manuálním otevíráním.


Je to nejen ochrana proti vniknutí na Váš pozemek, ale zároveň se může stát . Veškeré kovářské práce na zakázku. Tradiční i moderní design. Na výrobu jsme použili ocelový čtvercový profil, . Brána je posuvná samonosná do boku. Přihlaste se pro přístup do seznamu zboží.


Dobrý deň, chcela by som sa poradiť a vypočuť si vaše názory a skúsenosti. Kúpili sme dom, s krásnou kovanou bránou na motor, . Posuvná kovaná brána dálkově řízená systémem Loxone.

Součástí zakázky je výroba výtvarného návrhu zaměření, výroba a montáž. V našej galérii Vám ponúkame kované brány , bránky a ploty v rôznych štýloch - v historickom, modernom kovanom či modernom nerezovom prevedení. Snímek (Kostel svatého Prokopa, Žďár nad Sázavou): krásná kovaná brána - Prohlédněte si momentkové fotografie a videa (celkem 501) místa: Kostel svatého . Kovaný nábytek, krbové nářadí, kovaná madla, doplňky interierů,krbové nářadí, kované.


Líbí se vám práce této firmy? Dvoukřídlá kovaná brána Oráčov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky