pondělí 18. září 2017

Bros odpuzovač krtků psů a koček

BROS odpuzovač krtků , psů a koček. Dávkování: KRTCI - odkryjte část podzemní chodby krtka a vsypte do ní několik lžic přípravku (lžic je asi g). Přirozená ochrana před obtížnými hromádkami. Přípravek odpouzuje zvířata svým zápachem, účinně působí . Bros odpuzovač krtků , psů a koček o objemu 4ml je přípravek umožňující předcházet vzniku nebezpečných hromádek a exkrementů na cestách, alejích .

Jeho používáním předejdete . Pachem odpuzuje krtky, psy a kočky, takže díky . Umožňuje zabránit rizikům, které představují krtiny pro . Bros - odpuzovač krtků , psů a koček je ideální přípravek v práškové formě pro ochranu zahrad a dětských hřišť. Je určen na krtky , psy a kočky. Ideální ochrana zahrada a dětských hřišť. Práškový odpuzovač krtků , psů a koček lze aplikovat na sportovních a dětských hřištích, letištních areálech, zahradách apod.


Pachy, které se z přípravku uvolňují.

Pach účinně odpuzuje zvířata, ale není obtížný . Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Předchází vzniku hromádek a exkrementů. Zápach účinně odpuzuje zvířata, ale není nepříjemný pro . Práškové odpuzovače krtků , psů a koček BROS lze aplikovat do chodbiček i přímo na plochu, odkud chceme kočky , psi a krtci vypudit. Biocidní přípravek v práškové formě odpuzuje krtky , psy a kočky zápachem. Působí okamžitě po použití.


BEZPEČNOSTNÍ LIST podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. Tento produkt již není na. Katalogové číslo: 0Kategorie: Dům a zahrada, . Kvalitní ultrazvukový odpuzovač ‐plašič koček a psů vyráběný v České republice. Použití špičkových součástek a kvalitních materiálů spolu s výrobní technologií . Ideal protection gardens and playgrounds.


Allows you to prevent dangerous and piles of excrement on roads, alleys paths etc. Bros past na krtka se signalizací je ekologické odchytové zařízení pro odchyt krtků a norníků,. Popis produktu Účinně odpuzuje krtky, norníky a jiné zemní hlodavce bez použití.


Sonic solární odpuzovač krtků.

Odpuzovače krtků , hryzců BROS - odpuzovač krtků Sonic . Tekutý přípravek na krtků . Nohel BROS Karbid granulovaný odpuzovač krtků 500. Jak se zbavit krtka Jsou k dispozici pasti na chytání živých krtků, které by měly. Na krtka mě spolehlivě zabral elektronický odpuzovač komárů(na tužkovou baterii).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky