pátek 22. září 2017

Cedrus spa

Jedinečnou atmosféru a vůni našemu saunovému centru propůjčuje dřevo kanadského cedru, ze kterého jsou sauny postaveny. Objevte kouzlo saunování v nerušeném soukromí. Cedrus Spa – luxusní privátní saunování.


K dispozici jsou luxusní samostatné prostory vybavené, kromě . Zpracováváme vaše osobní údaje, vč.

Nechte se hýčkat a rozmazlovat v unikátním konceptu saunového. Z Hradecké dálnice je to jen kousek cesty. Jsou to zcela samostatné, oddělené . BUS TV Reklama v MHD Měsíčně přepraví dopravní prostředky s BUS TV. Golfový ráj jménem Cihelny zahájil sezónu.


Great place to spend evening and relax. Beautiful saunas with different temperatures and aromas.

Oficiálního mistrovství v saunových . Sauna Hradec Králové CEDRUS SPA Kunětická Hora, luxusní sauna HK, sauna Pardubice, Nové luxusní wellness centrum sauna Hradec Králové sauna . Driving Range, mapa, video. Sauna Hradec Kralove CEDRUS SPA Kuneticka Hora, luxury sauna HK, sauna Pardubice, private sauna, New luxury wellness centre Sauna Hradec Kralove . Zážitkové saunování je aktuálním trendem v saunách a saunových světech. Saunové ceremoniály jsou jedinečným zážitkem a zúčastnit se jich . Pohár za saunové ceremoniály putuje do Nizozemska. V soutěži, která se konala v sobotu 16. Volný čas, Sport, Kurzy, vzdělání, konference.


U Kunětické hory ve vesnici . Hotel is part of multifunctional grounds of Golf resort Kunětická Hora. This Pin was discovered by Plato01. Discover (and save) your own Pins on Pinterest.


Socha Jana Kašpara Třída Míru. Moderní saunové ceremoniály jsou pak doprovázeny hudbou a .

GolfSpa Kunětická hora (u Pardubic). Saunový animátor CEDRUS SPA – Golf resort Kunětická Hora. Mistr ČR v saunových ceremoniálech (oficiální mistrovství ČR v saunových ceremoniálech).


Skvělého úspěchu dosáhla na Mistrovství České republiky v saunovacích ceremoniálech saunérka . Sauna Article - Pool and Spa News Top Products. V konkurenci tuzemských saunérů se úspěšně prosadili dva zástupci Wellness Horal - Jiří Malina starší a jeho .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky