středa 27. září 2017

Plastová revizní šachta

Revizní šachty mohou být využity pro dešťové, splaškové a drenážní kanalizační sítě. Kanalizační šachty umožňují napojení kanalizačních přípojek,jsou přímé,sběrné, typ T. Gunnex Profidrain revizní šachta plastová 200x200mm - odtok až 125mm. Mnohaleté zkušenosti skupiny Wavin Ekoplastik s. Neprůlezná kanalizační šachta, vnitřní průměr šachty 6mm, barva .

Malé šachty Wavin splňují evropské normy a řadí se mezi cenově dostupné a. RŠ Ø4a RŠ Ø31 včetně plastových. Plastové revizní šachty se zaslepenými otvory v každé stěně. Je přizpůsobena pro napojení odvodňovacího potrubí s různými průměry. Plastová revizní šachta se zaslepeným otvorem v každé stěně. Doporučené jako domovní revizní šachty , ve větších průměrech i pro hlavní.


KG DN 2a plastového poklopu pro zatížení A (t).

Horní část šachty obsahuje rám, na kterém je krycí mříž - KOMPLET s mříží. Slouží pro spojení až tří potrubí do jednoho odtokového a zároveň jako čistící a revizní kus. Revizní kanalizační šachta s hermetickým uzavíráním tvoří pojezdný poklop, gumová těsnící manžeta a čtyři šrouby z nerezové oceli.


Dna revizních šachet a uličních vpustí, vyráběná z polypropylenu, disponující homogenní stěnou s vysokou kruhovou tuhostí a vynikající svou vysokou teplotní. Poklop se sifonem - Poklop pro revizní šachty nebo pro osazení do rámu s . Popis:Tato domovní revizní šachta se dodává bez poklopu. K šachtě lze totiž objednat podle potřeby buď plné víko nebo mříž. REVIZNÍ ŠACHTA PLASTOVÁ - FASDRAIN.


MOŽNOST KOMBINACE POKLOPŮ A ROŠTŮ. Jedná se o praktická a ekonomicky výhodné řešení. Hlavní předností plastových. Chemická odolnost plastových a pryžových dílů (PP, elastomerní těsnění) je ve shodě . Typ, Označení, Výška bez komínku, Cena bez DPH.


Vzorové uložení revizní šachty. Tegra 42 Tegra 6( revizní šachty ).

Návod pro montáž kanalizačních revizních šachet. PP šachtové dno G - průchozí. Je to klasická revizní šachta o velikosti průměru 1. Vnitřní průměr zvlněné šachtové roury je 6mm. Revizní plastové šachty Wavin byly podrobeny nejen různým laboratorním testům, ale i .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky