čtvrtek 21. září 2017

Stanový přístřešek

Prodej kvalitních stanových přístřešků za velmi výhodné ceny. Velký výběr a garance rychlého dodání. Ušetřete nákupem stanového přístřešku v našem eshopu!


Při cestování na lehko v mírnějším klimatu můžeme z výbavy vynechat stan a nocovat pod mnohem lehčím přístřeškem. Do povinné výbavy je nutné přidat .

Coleman, High Peak, Happy Green za příznivé ceny! Stanový přístřešek High Peak Mallorca. Přístřešek Mallorca Plážový přístřešek vyrobený z odolných a lehkých materiálů.


Materiál 1 Polyester, PE. Stany Přístřešek - Kempování - Kempování - sportů, decathlon. Informace o prodejnách Decathlon a nabízených . Hledáte pristresek stanovy ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba .

Stany pro větší množství osob sloužící jako přístřešky chránící před nepříznivým. Elegantní a jednoduše řešený piknikový přístřešek Trim Party využitelný pro . Přístřešek ke stanům Banshee od skotské firmy Vango pro cestovatele, kterým vyhovuje malý . Párty stan TRIMM PARTY PLUS BÉŽOVÁ. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů stanový přístřešek. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Party stan je skvělou investicí pro vaší zahradu, hodí se totiž do jakéhokoli počasí. Podívejte se na nabídku zahradních altánů na JYSK.


Lehký stanový přístřešek Hannah Skyline je ideální k volnému zavěšení v přírodě. Spolehlivě Vás ochrání před nepřízní počasí, která Vás může nečekaně. Samostatný a volně prodejný doplněk, který zvýší komfort vašeho nového Caravanu.


Plážový stan a přístřešek vhodný k vodě nebo ba zahradu. HUSKY BLUM je unikátní model stanu , který je vyvinut hlavně jako plážový stan , nebo přístřešek na . K stanům řady CARAVAN je možné přikoupit i tzv. Jeho výhodou je snadná manipulace. Tento bivak je možné postavit jak na laminátové, plechové.


Hmotnost: kg materiál: polyester Rozměry: 3x 2cm.

Velmi lehký stanový přístřešek pro osoby, který umožňuje velkou variabilitu, vyniká především svou velmi nízkou hmotností. Doporučujeme na túry a čundry do .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky