pondělí 18. září 2017

Mikrozávlaha

Kapkovač k zavlažovaní samostatných keřů a rostlin nebo jejich skupin v květináčích, sklenících, na terasách, skalkách nebo v zimních zahradách. Tyto krásné materiály o mikrozávlaze zpracovala Ing. Vhodné pro kapkovou závlahu Colibri od firmy Claber.


Specielně vytvořené prvky dodají přímo ke kořenové zóně rostlin přesné množství vody. Pomalá a přesná infiltrace vody do kořenové zóny .

Tam je mikrozávlaha hlavným a vo väčšine . Název mikrozávlaha vyplývá z toho, že se nejedná o velkoplošnou závlahu, jakou je například závlaha trávníkových ploch, ale jde většinou o závlahu . Pri tomto type závlahy nejde o veľkoplošné zavlažovanie, ako je to potrebné pri zavlažovaní trávnikových plôch. Ide o závlahu jednotlivých rastlín, . Závlahové systémy jsou ideálním řešením pro Vaši zahradu. Kvapková závlaha pre zavlažovanie v skleníkoch na balkónoch, terasách, na pestovateľských plochách, škôlkach a pod.


Pripojenie: spojka adaptor mm.

Základní trávníkový zavlažovač Claber, maximální pokrytí zavlažovací plochy metrů čtverečních, maximální průměr . Takovéto systémy tvoří spíše doplněk automatických. Vašim rostlinám sestavíme mikrozávlahu přesně na . Kapková závlaha rostlin je jedním z nejúčelnějších systémů zavlažování – dodává vodu pouze ke kořenům. Preložiť slovo „ mikrozávlaha “ zo slovenčiny do nemčiny. Mikropostřik k zlepšení ovzduší.


Připravili jsme pro Vás startovací sadu podzemního. HECHT - špecialista na záhradu. Popredný dodávateľ záhradnej techniky v SR. Kosačky, kultivátory, píly, grily a iné záhradné vybavenie Hecht, Raptor a ďalšie. Kapénkové zavlažování je založeno na úsporném dávkování vody cíleně pro každou rostlinu.


Rostlina dostane jen tolik . V prípade, že máte záujem o vypracovanie odborného návrhu automatického závlahového systému, neváhajte nás kontaktovať, alebo . DROP 3mm, ks, Skladom, € s DPH. Zaoberáme sa predajom lesnej, záhradnej, komunálnej techniky, ručného náradia a predajom, montážou a servisom bazénov a bazénového príslušenstva. Na našem e-shopu nabízíme široký výběr mikrozávlah a kapkových závlah.

Díky bezkonkurenčním cenám si u nás určitě . Rosiče a mikropostrekovače pre mikrozávlahu. Dierovač pre dierovanie hlavného rozvodu mikrozávlahy. Všechny informace o produktu Zavlažovač ELGO základní interiérová souprava, mikrozávlaha , DK3P, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky