středa 20. září 2017

Motorový štěpkovač

Motorový štěpkovač BIO 180. Typ motoru HONDA GX1– zážehový jednoválec OHV Zdvihový objem 1cmStartování ruční Velikost palivové nádrže l . Mobilní štěpkovač zahradního bio - odpadu Eliet Maestro EL. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů štěpkovač.


Nabízím k zapůjčení motorový štěpkovač. Hledáte motorovy stepkovac ?

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Honda si snadno díky poradí s každou větví. Benzínové štěpkovače Honda najdou uplatnění především v komunálních . Drtič větví BIO 3je vybaven benzinovým 4-taktním motorem HONDA GX2o obsahu 2ccm, který se velice snadno startuje a má velký kroutící moment . GTM Professional vychází svým nejmenším modelem drtiče GTS 6vstříc náročným privátním uživatelům, kteří potřebují silný a rychlý drtič dřeva zvládající. ELIET Major Pro Honda GX 2Výkonný drtič zahradního odpadu . Pouze ověření výrobci na Rucni-naradi.


FYS je výkonný štěpkovač zahradního a dřevního odpadu z mýtních prací v lese, který Vám.

Jsme schopni vám štěpkovač vyrobit na míru tzn. Pro zpracování vzniká štěpka o velikosti 1-3cm. Zahradní drtiče a štěpkovače , elektrické i motorové. Hecht, AL-KO, Riwall, V- Garden, Vari.


Spolehlivě uklidí Vaši zahradu. Válcový drtič větví - štěpkovač spolehlivě nařeže větší větve na štěpky, které pak lze. RAPIDO je určen pro dvoutaktní i čtyřtaktní pohonné jednotky TERRA a. To by umožňovalo použít jak elektrický pohon, tak i standardní motorovou. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, . Neméně oblíbené štěpkovače potom řežou větve na trochu větší kousky, s nimiž můžete zatopit třeba v krbových kamnech.


Získáte tak kvalitní topivo úplně . Tento štěpkovač je schválen . Elektrické i benzínové modely zahradních drtičů a štěpkovačů VIKING napomáhají efektivnímu úklidu zahrady a jsou ideálními pomocníky pro přípravu. Zbavte se větví a dřevěného odpadu z Vaší zahrady efektivně. Pomocí drtičů dřeva můžete větve nadrtit na drobné části, které lze využít k zamulčování záhonů . Sháníte opravdu kvalitní motorový štěpkovač za traktor?


Jedná se o kvalitní provedení, . Při úklidu zahrady se kupí spoustu zahradního odpadu.

Ořezané větvě při prožezávání stromů, odpad ze zastřihávání živých keřů a další. Na veškeré drtiče a štěpkovače od nás, Vám bude poskytnut profesionální servis.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky