pondělí 11. září 2017

Koupaliště mladá boleslav

Vodní plochy jsou vyhřívané a voda tak . Najdete zde vodní svět, dětské hřiště a. Původní datum otevření městského koupaliště bylo plánováno na 1. Vzhledem k teplému počasí, vedení města rozhodlo o dřívějším . Kterou možnost koupání v létě využijete nejčastěji? Městské koupaliště ( 191).

Letní pláž s bazénem na sídlišti (126). Otevření koupaliště v MB 18. Provozujeme koupaliště s možností vyžití pro všechny věkové skupiny návštěvníků. Chodí se na něj chladit stovky lidí a areál plný atrakcí je stále v obležení davu . Areál koupaliště je možno rozdělit do. O této stránce nejsou k dispozici žádné informace.


Zrekonstruované koupaliště v Mladé Boleslavi , velký tobogán, velké vědro s vodou, velký bazén s plaveckými dráhami, rekreační bazén se . Outdoor swimming pool (adults admission without a large toboggan slide).

Přehledně, bez reklam, kontakt na majitele. Mladá Boleslav - ubytování na chatě, chatce či apartmánu. Možnost strávit dovolenou v soukromí u vody v okolí. Novinkou je vyhřívání vodních ploch, voda má trvale C, a proto je možno se . Typ zařízení: aquapark, venkovní koupaliště.


Vyžití: brouzdaliště, dětský bazén, vířivka, divoká řeka, skluzavka, tobogán, skokanský můstek, vodní. Nejlepší ceny, žádné další poplatky, plaťte přímo na hotelu. Garance stejné nebo nižší ceny. Vstup do areálu je hlavní jednokřídlou bránou (šířka 1cm) kolem pokladen. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, . Přírodní koupaliště s bazénem o rozměrech 1x 50 . Renovované koupaliště vhodné pro malé i velké.


Tobogán, atrakce, občerstvení, velká oplocená travnatá i písčitá plocha, zvířátka. Na koupališti v Mladé Boleslavi se nebou nudit ani děti, ani dospělí. A to ani v případě chladnějšího počasí: bazény jsou totiž vyhřívané.


Velké hřiště pro děti, lavičky pro rodiče, fitpark pro dospělé, posilovací sestava (hrazdy atp.), hřiště na beach . Ahoj, chtěli bysme s holkama (a 2) vyrazit někam na koupaliště a našla jsem super v Mladé Boleslavy (teda super dle fotek na netu).

Aukce Kč s dopravou Kč . Koupaliště (dospělí mají hrazený vstup bez možnosti velkého tobogánu). Přečtěte si rady a zkušenosti na téma koupaliště mladá boleslav. Ale jěště jsem nebyla na nočním koupání, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky