pátek 29. září 2017

Koupaliště zelené

Je jedním ze dvou městských koupališť ve Zlíně a za sezonu se na něm vystřídá téměř dvacet tisíc lidí. Hlavní atrakcí je tobogán, skluzavky, bazén s lezeckou stěnou a whirpool. Provozujeme areál s bazénem, toboganem, skluzavkami, whirpoolem a bazénkem pro nejmenší. K dispozici je brouzdaliště, dětské hřiště, stolní tenis i. Pokud bude hezky, čeká nás hezká sezona.


Městské koupaliště s tobogány, skluzavkami, vířivkou a travnatou plochou pro relexaci a opalování se.

Při něm došlo k zahlcení kanalizace a . Ani letos se návštěvníci nemusejí obávat zvýšeného . Letní koupaliště, tobogán, dvojskluzavka, dětský bazén a relaxační bazén, vířivka , dvě hřiště pro plážový volejbal. Venkovní bazén (m), m bazén, tobogán, skluzavka Duo,. Je to ideální místo pro sportovní využití, relaxaci a . Areál s bazénem, toboganem, skluzavkou, whirpoolem a bazénkem pro nejmenší. Střední Morava Vsetínské a Vizovické vrchy.


Zelené Broučkova, Zlín Tel.

Zjistěte, co se aktuálně děje na místě. Zobrazení webkamery ve vysoké kvalitě. V areálu se nachází několik bazénů . Svým návštěvníkům nabízí bazén metrový . Duo, whirpool, bazének pro nejmenší, 20m bazén, ledvina - bazén atrakcí, lezecká stěna - stolní tenis, . Máme zde nafoceno skvělých virtuálních prohlídek. Na on-line přenosu je možné sledovat počasí, aktuální návštěvnost a ověřit si otevírací dobu. Vyberte si z největší nabídky až ubytováni.


Rezervujte přímo u majitele za nejnižší cenu. Na většině území České republiky byly v pondělí vyšší teploty než v mnohých přímořských letoviscích. Zatímco se tak lidé na Krétě nebo . Přehledně, bez reklam, kontakt na majitele. Možnost strávit dovolenou v soukromí u vody v okolí . Své ubytování si zarezervujete pohodlně a rychle přímo u ubytovatelů.


O prázdninách bude otevřeno od pondělka do neděle po celý . Přijďte se pobavit k vodě :-) DJ Ondra Albrecht a SUPER FRANKIE ENERGY TEAM, hudba, tanec ,zábava,soutěže :- . Beskydy uchvátí všechny Vaše smysly.

Denni vstupne za Kc, po pate za kacek. Tobogan a skluzavka je v cene.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky