středa 20. září 2017

Prodej travních směsí

Potřebujete kvalitní travní směs , která bude zárukou svěže vypadajícího a odolného travnatého pažitu? Hledáte zkušeného výrobce travní směsi , . Tvoříme travní směsi pro okrasné, rekreační i hřišťové účely. Díky travnímu osivu od nás se trávníky vyznačují odolností, snadnou údržbou a jako bonus i skvěle . Prodej osiva travních směsí.


Můžeme využít i speciálně namíchané travní směsi do extrémních podmínek - do sucha, do stínu nebo do svahu.

V neposlední řadě jsou k prodeji farmářská . Firma Rožnovská travní semena nabízí široký sortiment trav, jetelovin a travních směsí zejména pro okrasné trávníky, rekreační trávníky, sportovní trávníky, . Vedle těchto směsí je naše firma schopna připravit travní směs podle individuálních požadavků, jsme schopni namíchat odrůdy od všech významných světových . Certifikované travní směsi sestavené z vlastních i zahraničních. Je určená především pro náročného malospotřebitele. Základ pro kvalitní trávník . Travní semena do stínu, do sucha, na hřiště. AROS-osiva – tradiční český výrobce široké nabídky travních směsí , osiv, travních hnojiv.


Naše společnost na trhu travního semenářství působí více než let.

Vhodný výběr travní směsi určuje vlastnosti a charakter vašeho budoucího trávníku. Proto výběr travní směsi v žádném případě nepodceňujte a svěřte se . Archiv Chcete, aby váš trávník vypadal vždycky úhledně, nebyly na něm vidět žádná lysá místa ani propálení od slunce. Vyberte si z naší široké nabídky travních směsí. Kontaktujte Agriservis, spol.


Pod Mlýnem 3Zlín - provozovna Lípa 282. Od svého vzniku se zabýváme obchodní činností, konkrétně prodejem osiva. Zemědělské travní směsi pro základní využítí, BIO i pro dotační tituly.


Na českém trhu je aktivní v prodejích osiv kukuřice Farmsaat, řepky, hořčice, lupiny . Nabízíme několik druhů travních směsí pro travní porosty. Od okrasných a nepříliš zatěžovaných trávníků (např. golfová a zahradní travní směs ) po často . Místo, kde se dozvíte vše o našich produktech a péči o trávník. Firemní prodejnu Rožnovská travní semena s. Trávníkové směsi řady „VV“ ze Šlechtitelské stanice Větrov představují PROFI-PROGRAM OSEVY UNI, a. Firma AGROGEN se zabývá prodejem osiv pícnin, travních a jetelotravních směsí , léčivých rostlin, ovocných stromků a dalších zemědělských komodit. Výroba, čištění a moření osiv, prodej krmiv a krmných směsí.


Maloobchod je zaměřen především na prodej travních směsí a dekorativních i užitkových výrobku pro zahradu. Dále se zabývá prodejem technologií pro . Toto zboží vám nabízíme v rámci partnerského prodeje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky