čtvrtek 28. září 2017

Sauna zlín

Cena hodinové lekce je 10- Kč, platba vždy na celé čtvrtletí předem. AVANA - privátní wellness, vířivka, sauna a masáž ve Zlíně. Rezervujte si soukromou vířivku, sauny a masáže pro váš nerušený odpočinek.


Vážení zákazníci, nabízíme vám možnost odpočinku a aktivní regenerace v příjemném prostředí našeho střediska. Kromě sauny a klasických masáží provádíme .

Celý prostor, v němž se suchá sauna nachází, je vykládán dřevem a vybaven kamny s vyhřátými kameny, jež se. Kwellness centrum ve Zlíně. Vyberte si ze široké nabídky našich služeb a příjďte si k nám odpočinout. Finská sauna s parními rázy. Vnitřek sauny je velmi dobře . Jižních Svazích nabízí relaxaci, odpočinek, svět saun , whirpoolu a lázní.


Whirlpool, relaxační místnost, finská sauna , sanarium KLAFS, solná parní lázeň, bylinná parní lázeň, ochlazovací bazén, . Wellness zařízení ve Zlíně.

Hotel Atrium Baltaci - ubytování Zlín. Velký vířivý bazén, suchá finská sauna , aromatizovaná pára se soldosem a odpočinkové prostory zajistí vše potřebné pro. Zlín festivalem cestovaní, sbližování a. SAUNA A MASÁŽE - SDRUŽENÍ RESL.


Aauna Zlín, Zelené koupaliště. TENIS MLADCOVÁ ZLÍN , přijde se k nám odreagovat na antukových kurtech,. Saunu a whirlpool pronajímáme pouze pro uzavřené skupiny, respektujeme tak . Sauna, Sport centrum Holešov. Viceúčelová Sportovní hala Euronics poskytuje občanům Zlína komplex služeb. Součástí zařízení je fitness centrum, masáže, sauna , rehabilitace, restaurace, . Prodej příslušenství pro sauny ve Zlíně a okolí.


Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba CARETTA SPA CZ, s. Samostatné plavání rodičů s dětmi (bez instruktorky) v našich bazénech Oceníte: teplotu °C a pro děti kvalitní. V naší sauně s hvězdným nebem se můžete odreagovat, posílit imunitní a kardiovaskulární systém, nastartutovat spalování tuků a zbavit se škodlivých látek. Aktuální katalog firem odpovídající výrazu sauna Zlín.


Prohlédněte si salóny krásy které poskytují službu klasická finská sauna v lokalitě Zlín.

Po skončení jarní části sezóny bude mít přestávku i provoz klubové sauny. Celý červenec bude tedy sauna uzavřena a znovu se otevře pro . Specializovaná prodejna na Moravě - showroom Zlín : prodejna infrasauny Morava adresa: Třída Tomáše Bati 22 Zlín - Louky 763 . Solárium megaSun beautycare – Jediné ve Zlíně ! Při koupi permanentky na vstupů je 11. ZDARMA Děti - let - 1Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky