pátek 29. září 2017

Krytina na terasy

Nelíbí se vám podlaha na terase či balkóně? Změňte ji snadno, rychle a pohodlně. Venkovní podlahové krytiny nabízíme v několika barevných provedeních.


Hlavními výhodami této krytiny jsou její lehkost, která zbytečně nezatěžuje krovy, a její poměrně nízká cena. Zvažujete zastrešenie vašej novej či starej terasy ?

Nechajte sa inšpirovať nasledujúcimi príkladmi. Chcete si zvětšit obytný prostor? Využijte balkon nebo terasu.


Abyste tu však mohli trávit příjemné chvíle, potřebujete víc než jen pohodlné židle . Obáváte se, co se s Vaší terasou děje v zimě? Máte strach, že jí mráz poškodí? Nejste si jisti, jestli z ní odstraňovat závěje sněhu a ledovou krustu?


Jakou podlahu na terasu či balkon?

Možností existuje spousta. Pojďte se s námi na ně podívat! Vybíráte dlažbu na terasu ? Je to nová podlahová krytina , která v sobě spojuje tradiční vzhled dřeva a odolnost plastu.


Záleží samozřejmě i na tom, zda terasa je či není zastřešená, jak moc je. Zajímavé jsou rovněž různé moderní krytiny z plastů, z nichž . Podlaha na venkovní terasy Kraitec STEP, šířka mm, odolná vůči chlóru,. Polyuretanové granuláty nabízí ideální vlastnosti pro tvorbu podlahových krytin.


Ačkoli to tak nevypadá, efektivní zastřešení terasy představuje velkou výzvu. Další možností je terasa z dřevo-plastu od různých výrobců. Dřevo se stává stále oblíbenějším a častěji používaným materiálem v architektuře zahrad.


Na rozdíl od kamene působí teplým dojmem a spolu . Společnost Kratochvíl parket profi, s. Dekorativní, robustní, snadno se udržuje: Dlažba je ideální podlahová krytina pro balkony a terasy. Plastové strešné krytiny nákup a rezervácia v OBI. OBI online a vo Vašej OBI predajni!


Objevte kouzlo finské borovice, sibiřského modřínu nebo jihoamerických dřevin.

Střecha je důležitou součástí terasy. Správná volba střešní krytiny a kvalita zastřešení může rozhodnout o tom, kolik času na ní budete s radostí . Nikde nevychutnáte letní snídani s rodinou lépe než na terase. Terasy dokážeme zhotovit na rovných střechách, na všech nášlapných krytinách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky