úterý 26. září 2017

Sekačka na baterie

Co dokáže, jak seče a pro koho se hodí. Akumulátorové sekačky přibývají na trhu jako houby po dešti. Aku sekačka , strunová sekačku , plotové nůžky, řetězová pila a fukar.


Oproti elektrickým sekačkám jsou ale napájené zabudovanou dobíjecí baterií. Při používání akumulátorové sekačky se tak neplete přívodní kabel. Oregon LM3- A( baterie 0Ah a standardní nabíječka).

AKU sekačka AL-KO Moweo 38. Sekačka vypadá i trochu fórově, tak nějak spíš jako dětská hračka, ale zdání klame. Všechny nosné a důležité části jsou pevné a dobře zpracované. Překáží vám při sekání trávy dlouhé elektrické kabely?


Sekejte raději s akumulátorovou sekačkou na trávu. AKU nářadí - Aku strunové sekačky jsou ideálním pomocníkem v místech, která jsou pro běžnou rotační sekačku příliš těsná. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Dodávka bez akumulátorů a nabíječky.

Husqvarna dětská sekačka na trávu vypadá jako sekačka Husqvarna LC 3AWD. Motor vydává zvuky sečení a bliká. Speciální kolečka do terénu. Díky napájení z baterie již není nutné dávat pozor na napájecí kabel, sekačka je tak lehčí a manipulace s ní pohodlnější.


AKU – zahradní technika Pohon sekačky , plotostřihu, křovinořezu, pily, foukače a vysavače listí zajistí jedna voltová Li-ion baterie o kapacitě nebo Ah. Tato sekačka je ideální volbou pro majitele domů a zahrad nebo pro sečení menších, členitých ploch. Použijte slevový kód: BERU100. Ideální volba pro majitele domů a zahrad nebo pro sečení členitých ploch. Worx 20V aku strunová sekačka , bez baterie a nabíječky.


Jinak sekačka je poměrně lehká a sekání zvládne i žena. Baterie neodejde naráz, jen klesá kapacita, možnost sekat dál cca - let - odhad. Výkonná baterie typu Li-Ion bude vždy připravena k použití. Stihl, baterie a nabíječky Stihl. Viděl jsem u bráchy strunovou sekačku na baterie ,podobné těm,co se používají u Aku vrtaček.


Výkon sekačky mizerný,stačila trošku vyšší tráva . Tento stroj pouze na VZcela nový způsob dodávání energie do akumulátorového nářadí. Akumukátorová sekačka na trávu nabízí vynikající výkon řezání a uchopení nasekané . Sekačka se dodává včetně 2ks baterie Ah a rychlonabíječky.

Díky novému inovativnímu systému baterií od Einhell je tato sekačka. Sekačka na trávu plast 60cm na baterie se zvukem v krabici. Originální náhradní díly od společnosti AL-KO pro vaši zahradní techniku. Různé oleje v různých baleních, náhradní nože pro drtiče i klíny pro AL-KO štípače .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky