čtvrtek 21. září 2017

Privátní vířivka brno sleva

Slevy , akce a akční nabídky Vířivka v Brně. Sledujeme slevové servery, eshopy a. Privátní relaxace pro pár: vířivka a masáže. Pro výraz privátní vířivka brno jsme našli výsledků na vyhledávači slev Skrz. Slevu Sphere card lze použít jen při vstupu do Saunového světa, a to pouze u .

Nebo hodina a půl na vířivku a infra saunu! Relaxujte v naprostém pohodlí centra Relaxum v centru Brna! Wellness Centrum 4Comfort. Je nám to líto, ale nabídka už vypršela.


Slevy na wellness, whirlpool a saunování. Ničím nerušený a zasloužený relax ve wellness zóně je k nezaplacení. Užijte si s přáteli nebo svou drahou polovičkou . Akční nabídka od slevomat.

Sauna a vířivka pro dva za 3Kč místo 6Kč! Dvě hodiny relaxace a pohody s malou lahví sektu v ceně! Až sleva na permanentku do vertikálního solária ve Studiu Hugo. Sdílet Sdílet na facebook Odkaz na slevu.


Nejpopulárnější slevy v kategorii Móda a styl . Luxusní prostředí, skvělé ceny. Také nabízíme slevy držitelům Multisport karty. NABÍDKA FIRST MINUTE - SLEVA. VIP apartmánů jsou hodiny privátního wellness zdarma (potřebná včasná rezervace) . Délku relaxace si můžete zvolit! O slevě : Pronájem vířivky pro DVA!


Přehledně zobrazuje veškeré slevy a akce. Rádi lenošíte ve vířivce či sauně a zároveň toužíte po klidu a soukromí k řádnému odpočinku? V privátním wellness můžete relaxovat a nikdo a nic vás nebude . Prohlédněte si salóny krásy které poskytují službu whirlpool v lokalitě Brno.


Havajské a relaxační masáže, privátní sauna s vířivkou v Ráji,…. Přece zamluvit tento týden privátní vířivku se saunou pro dva!

Splňte si přání a najděte si čas, který věnujete pouze sobě a své polovičce. Hotel Fontána Brno se nachází v nádherném prostředí u Brněnské přehrady. HOTEL BRNO FONTÁNA, UBYTOVÁNÍ BRNO. Hledáte ubytování v Brně, ubytování na přehradě,.


Láká vás bazén, sauna nebo vířivka ? Společně si zde užijete wellness se saunou, parní lázní, bazénem a vířivkou , slevu na masáže a také bohaté snídaně a večeři při svíčkách s lahví vína a dezertem. Hotel Rakovec - Brno a okolí - ilustrativní foto. V ceně pobytu pro dva na dny je bohatá polopenze, privátní vířivka a sauna i prohlídka pivovaru. Třeba tím od HOTELU KASKÁDA, kde je připraven soukromý relax ve vířivce s lahví Prossecca i romantická večeře. K tomu i skvěle pomůže privátní koupel dle vašeho vlastního výběru.


Romantický pobyt na JIŽNÍ MORAVĚ, s privátní vířivkou přímo pod hvězdami!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky