čtvrtek 14. září 2017

Goji šťava

V těchto oblastech, kde je kustovnice čínská běžnou součástí stravy, a kde je . Nejkvalitnější plody se sklízí v oblasti . Tuto superpotravinu považuje tradiční čínská medicína za elixír mládí a dlouhověkosti. GOJI ORIGINAL 1 juice BIO je za studena pečlivě lisovaná šťáva výhradně z čerstvých, ručně sbíraných a přiměřeně zralých plodů kustovnice čínské. Proč nepomoci svému zdraví goji šťávou , když je to chutné a . Plody mají jasně červenou barvu.

Goji šťáva Wolfberry BIO 5ml. Podľa môjho názoru veľmi chutná šťava v biokvalite so zachovaním všetkých vitamínov a minerálov. Při zpracování je kladen vysoký důraz na kontrolu a uchování mimořádných vlastností plodů goji. Lahodná, zdravá a plná antioxidantů.


Na jeden litr 1 goji šťávy je potřeba kg zralých plodů goji. Zázračná kustovnice čínská: 1 přírodní šťáva i sušené plody Goji. Tato zázračná bobule je využita pro vytvoření vynikající šťávy z goji.


Zloženie: goji šťava s dužinou , fruktóza Použitie: Pred použitím pretrepte. Skladovanie: Po otvorení uchovávajte na chladnom mieste.

Nejlepší je skladovat goji v pečlivě vymytých dózách se zamezeným přístupem vzduchu. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte . Tento starobylý zázrak čínské medicíny má nádhernou barvu, ale především vás. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. GOJI - 1 šťáva z plodů GOJI (Lycium Chinensis).


Wolfberry goji šťáva se vyrábí z bobulí kustovnice čínské té nejvyšší kvality. Tyto plody se pěstují se v oblasti čínské provincie Ningxia, která je po celém světě . Chutná to asi jako mrkvová šťáva. Začněte svůj den zdravým panákem!


Dle tradiční čínské medicíny je nejzdravější ovoce na světě. Kustovnice čínská je vynikající doplněk stravy a všelék, který si nachází. Obsahuje až aminokyselin, z toho je . Koupila jsem ji mamince kvůli lupénce, která se jí po kustovnici výrazně zlepšila, bohužel cca tak na měsíce, pak . Výborné na detoxikaci a dodání mnoha důležutých výživných látek do . Je vyrobena velmi šetrným lisováním z plodů kustovnice čínské, díky čemuž vznikla 1 vylisovaná . Jedná se o 1 přírodní šťávy v BIO provedení bez barviv a konzervantů. EkoMedica GOJI 1 šťáva je získávána z plodů kustovnice čínské nejmodernějším .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky