pondělí 15. června 2015

Aquacentrum pardubice

Provozujeme plavecký bazén o délce metrů, aquapark s nabídkou vodních atrakcí a letní pláž. K dispozici jsou tobogány, skluzavky, dětské. Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a. Hodinové vstupné do bazénu pro pravidelné plavce za čtyřicet korun, dvě hodiny v aquaparku pro rodiče s jedním.


Přes léto je v provozu i letní pláž s nerezovými bazény a tobogány.

Zveme všechny milovníky koupání, plavání, saunování a veškeré vodní zábavy do největšího aquaparku ve Východních Čechách. Plavci a především děti se dočkali. Letní pláž navazuje přímo na aquacentrum.


Je zde víceúčelový bazén se skvělými atrakcemi. Mezi nejoblíbenější patří skluzavka a tobogán v délce téměř 1m . Každý člen HOKEJKY potřebuje čas od času ten správný relax. Zrekonstruované pardubické aguacentrum nabízí návštěvníkům nespočet atrakcí, sportovního vyžití, relaxu a odpočinku.

Přijďte si zaplavat, bavit se . Moderní aquacentrum v Jiráskově ulici disponuje ve vnitřní i vnější částí několika bazény s různou specializací a teplotami v rozmezí 27–°C. Na své si zde přijdou jak malí, tak velcí, ale také ti, kteří si chtějí užít nějaký . Je pěkný, ale protože jsem tam byl čerstvě po otevření, byla . Pardubicích zrekonstruovaný aquapark za 5milionů. I have been in this place a couple of hours just to have a rest after business meeting.


This place is great and everything is new. Plavecký bazén a aquapark uvnitř i venku. Podívejte se, co zajmavého se děje. Například zavedli trubku IPP - unikátní systém úpravy vody, která . Finanční objem nad 250mil.


Popis Celková rekonstrukce stávajícího veřejného plaveckého areálu. Nově byl osazen nerezový 50m bazén, včetně kompletní . Slevu lze čerpat 10x za kalendářní měsíc. Nabídka piv: Gambrinus °. Milí přátelé, chtěli bychom vás pozvat na už 2.

Perníkovou noc naturistů v pardubickém Aquacentru. Po náročné rekonstrukci je otevřen nový plavecký areál, jehož součástí je aquacentrum , plavecký bazén, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky