středa 24. června 2015

Elektrický provzdušňovač

Provzdušňovače benzínové (42). Doporučená plocha: neuvedeno. Dvojité skládací držadlo, stohovatelný sběrný koš Velký sběrný koš l pro dlouhé pracovní . Nabídka elektrických provzdušňovačů a odmechovačů v kameném a internetovém obchodě!


Dostupnost: skladem do dnů.

Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si . Travní provzdušňovače , provzdušňovač označovaný i jako travní fréza. Pro dokonalou péči o Váš trávník - provzdušňovač neboli vertikutátor. Robustní elektrický vertikutátor určený pro větší plochy. Prodáváme jen to, čemu rozumíme. Kovové šasi, velký koš, ocelových nožů.


Elektrický vertikutátor - provzdušnovač trávníků. Výhodou provzdušňovače trávníku vybaveného elektrickým motorem je výrazně tišší provoz, žádoucí v obytných zónách v okolí domů.

Typ nožů nože nebo pružiny. Počet nožů nožů nebo 32 . Nákup bez rizika: dní na vrácení. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, . Cena bez koše-lze dokoupit. Vybaven válcem s ocelovými noži a současně válcem s ocelovými dráty. Díky tomu budete mít celoročně krásný, pěstěný trávník a to díky péči jediného stroje.


Tento model má sběrný koš z plastu o objemu litrů. Zahradní provzdušňovače elektrické. Pro malé plochy postačí elektrický vertikutátor. Jak vybírat elektrický stroj. Rychlé dodání a profesionální přístup.


Nastavení výšky: centrální. Sharks SH 3provzdušňovač elektrický. Délka ovládacího kabelu: m. Travní elektrický provzdušňovač AL-KO Combi Care E Comfort, funkce frézování, provzdušňování a sbírání.

Výměna válců bez použití nářadí. Zcela nová řada výkonných elektrických vertikutátorů kombinuje nízkou hmotnost s vysokou užitnou hodnotou. Jsou ideálním řešením pro malé a středně velké .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky