pondělí 8. června 2015

Bazén intex metal frame 3 05 x 0 76 m

INTEX Metal Frame 3x cm. Bazény Intex Metal Frame sestávají z modré fólie a podpůrné kovové konstrukce. Pouze samotný bazén bez filtrace. Bazén Florida , 05x, m bez filtrace.


Těsnění pod jistící kolík pro bazény Florida, Hawai a Intex Metal Frame. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Dostupnost: IHNED K EXPEDICI Doprava: Typ A. Užijte si léto na vaší zahradě s tímto nadzemním bazénem Intex. Všetko na bazény kúpite v e-shope Predajbazenov.


S týmto bazénom s priemerom × m je osvieženie, zábava a dobrá . Popis a specifikace ↓Ke stažení. Vodní zábava pro celou rodinu! Kč Nadzemní bazén Intex Metal Frame x x m. Krycí plachta Intex vhodná pro bazény o velikosti m. Porovnajte si ceny z internetových obchodov, nakupujte v tom najlepšom. Srovnání cen výrobků v eshopech, vyberte si nejlevnější produkty v internetových.


Tato nabídka od prodejce plkshop. Typ: bazénový komplet Typ konstrukce: nafukovací prstenec Tvar: mnohoúhelník Rozměr (m): Hloubka ( m): 0. Marimex Folie bazénu Florida , 05x, m.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky