středa 17. června 2015

Koza na řezání

Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů. Koza na řezání dřeva Podpora pro řezání palivového dříví a kulatiny. Obyčejná dřevěná, podomácku vyrobená koza na dříví moc řezání zásob na zimu neurychlí. Existují daleko sofistikovanější varianty, kdy vám . Užitečným a potřebným příslušenstvím pro motorové pily jsou skládací nebo samosvorné kozy.


Stačí, abyste do konstrukce umístili dřevěnou kládu, a můžete.

Budeme tak řezat bezpečně a ve správné výšce. Kozy si samozřejmě můžete i koupit, ale co bychom to pak byli za kutily. Stabilní koza na řezání dřeva.


Nepostradatelný pomocník pro přípravu dřeva na zimní období. Držáky na dřevo - Jiří Zahradník. Jsem český výrobce kvalitních držáků a samosvorných koz na řezání dřeva motorovou pilou.


Unsubscribe from KarelP00? Samosvěrná koza na řezání dřeva je velmi šikovný nástroj pro snadné řezání dříví na zimu. Dořešil bych rozebíratelnost kozy , aby nezabírala mnoho prostoru na uskladnění.

Osobně raději řežu na metrové polena a na koze na 33cm špalky. Popis: Potřebujete rychle a bezpečně nařezat . Skládací stojan na řezání dřeva motorovou pilou. Lze složit, takže nezabírá téměř žádné místo.


Průměr dřeva: – 2mm- Hmotnost: kg- Rozměry balení . Ocelová koza pro bezpečné a rychlé řezání dřeva. Kozu je možné použít bez motorové pily a nebo naopak při upnutí s jakýmkoliv typem nebo modelem . Práci s PROFIHOLDEREM zvládne jediná osoba. K uchycení jakéhokoliv dřeva do tloušťky cm . Vlastnosti: Složitelný (šetří místo) Robustní pozinkované nohy nastavenípracovní výšky Technické parametry: . Je vhodná pro polena do průměru cm. Rozsah dodávky: Spojovací materiál. To vše díky novince, s níž přichází na trh společnost . Parametry koza na ře koza na řezání dřeva, . Dřevěná koza je určena k . KOZA NA ŘEZÁNÍ DŘEVA s modulem pro motorovou pilu.


Pokyny pro montáž kozy s podpěrou pro motorovou pilu. Takže když budete mít pilu v pořádku koza jí neublíží. Je to spíše o bezpečnosti a otočný bod Vám usnadňuje řezání a zároveň nemusíte pilu odkládat - drží na .

Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, . Profiholder, Sekacky-pily. Stojan je skládací , montáž . Lze upnout všechny typy motorových pil do váhy 7kg a délky lišty 45cm. Vhodné pro řezání dřeva o .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky