úterý 9. června 2015

Řeznická pilka

Vysoce kvalitní zpracování od tradičního českého výrobce Pilana, zal. Plastová rukojeť s rychloupínacím zařízením. Výrobek prvotřídní kvality německé firmy DICK . SkladeANO - dodání do . Charakteristika: řeznická pilka na řezání kostí v masném průmyslu rám z masivní ploché oceli chromované spojovací díly PLASTOVÁ ergonomicky tvarovaná.


Plátek do řeznické pilky 45cm Pilana.

Rám z masivní ploché oceli, chromované spojovací díly, plastová, ergonomicky tvarovaná rukojeť, vyměnitelný pilový lis. Kvalitní řeznická pilka na kosti a maso. Možnost dokoupení náhradního plátku. Pilka na řezání kostí dlouhá 45cm. Vše pro gastro, potřeby pro restaurace, potřeby pro hotely, gastro.


PILKA ŘEZNICKÁ , délka cm. Další varianty produktu, Kó Cena bez DPH, Dostupnost. Nerezová řeznická ruční pila na kosti s plastovou rukojetí pro pohodlnou práci.

Prodej komisního zboží, veškerého vybavení domácnosti, zastavárna,inzerce, fotoinzerce. Nabízíme Vám pilky na kosti z vysoce kvalitního nerezu nejen pro řezníky. Nářadí ruční, Nářadí ruční a elektrické, měřidla, SHOP, velkoobcho železářství,. Parametr 1: černé provedení.


Nabízím z pozůstalosti zachovalou ruční ŘEZNICKOU pilku zn. Meaty řeznická pilka na kosti INOX,45cm. Obrázky jsou pouze informativní.


Není-li uvedeno jinak, je záruka na spotřebiče měsíců. Usnadněte si zahradničení i vylepšování domácnosti. Charakteristika: - řeznická pilka na řezání kostí v masném průmyslu - rám z masivní ploché oceli - chromované spojovací díly - lakovaná dřevěná, ergonomicky . Značka: Dostupnost: skladem.


Rám je z masivní ploché oceli. Chromované spojovací díly. Lakovaná dřevěná, ergonomicky.


PILANA - Řeznická pila 450mm - řeznická pilka na řezání kostí v masném průmyslu - rám z masivní ploché oceli - chromované spojovací díly - lakovaná dřevěná . Ruční pila řeznická 450mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky