úterý 16. června 2015

Bazén 3 66 x 1 22

Jednoduchá a rychlá montáž, stabilní konstrukce. Svojí jednoduchou montáží a přitom trvanlivostí je tak ideálním . Jedná se o exkluzivní rozměr bazénu bez příslušenství. Včetně kartušové filtrace a bezpečnostních schůdků. Kruhový bazén s kovovou konstrukcí.


Nadzemní bazén pro povrchovou montáž je vyroben z trojvrstvého PVC, má pevné dno. Díky pružné konstrukci je bazén. Kompletní sada s příslušenstvím. Koupání ve vlastním velkém. Předností je snadná údržba, stabilita.


Nadzemní rodinný zahradní bazén od italské firmy Bestway s kovovou konstrukci a kartušovou filtrací. Tento typ bazénu Orlando Premium je vyveden ve tvaru oválu. Je vyroben z dvakrát silnějšího plechu než obdobné nadzemní bazény. Vrátane kartušovej filtrácie a bezpečnostných schodíkov. Bezpečnostní schůdky: , m. Podkladová plachta: x m. Bazén Steel Pro Frame 3x 1cm.


Bazény Marimex - nadzemné bazény , bazény Tampa, Orlando, Florida Premium a. Ultrazvukově svařovaná PVC bazénová fólie pro nadzemní i zapuštěné bazény. Stačí pouze nafouknout horní límec a bazén. Laminovaná fólia bazéna Florida je trojvrstvová, vystužená polyesterovou . Samonosný oválný bazén INTEX s nafukovacím prstencem vhodný pro povrchovou montáž.


Vhodný pro zahradu u rodinného domu i na chalupu. Kúpanie vo vlastnom veľkom bazéne si môže dopriať naozaj .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky