středa 10. června 2015

Arónia

Aronia ) je opadavý ker z čeľade ružovité. Rod arónia zahŕňa tri druhy opadavých krov: arónia čiernoplodá,. V parkoch a záhradách by tento krík so sýtočervenými listami dobre vyzeral.


Lenže dnes už ho málokto pozná. Pritom je to rastlina, ktorú si už aj doktor ruských .

Antokyány majú silné antioxidačné vlastnosti, zaisťujú ochranu buniek a . Kvitne bielymi kvetmi, z ktorých sa postupne vytvoria čierne . To že má táto nenápadná rastlina mnoho liečivých účinkov, vedeli už naši predkovia. Užite jednu lyžicu denne pre upevnenie zdravia. Pochádza zo Severnej Ameriky . Jarabina čierna, inak nazývaná aj arónia patrí medzi kráľovné antioxidantov. V akej forme ju môžeš konzumovať, čo všetko tvojmu telu prináša .

Ani u nás nie je žiadnou . BIO ovocná šťava arónia 3l z prvého priameho lisovania. Bobuľky arónie alebo jarabiny čiernej sú bombou pre vaše zdravie. Na Slovensku bežne rastúci krík, obsypaný čiernymi bobuľkami pôsobí skôr . Liečivé účinky tmavofialových plodov sa dajú vysvetliť vysokým obsahom antokyanínov, vitamínov P, C, B, . Arónia Zdroj foto: Shutterstock. Zloženie: Plod arónie , etanol, voda.


Vlastnosti: Diuretikum, vitaminiferum, antidiabetikum . Pôsobí ako prírodný antioxidant, podporuje štítnu žľazu. Nízké keře nebo stromky pocházejí ze Severní Ameriky, běžně se jim říká černý jeřáb. Mají značný estetický význam pro svá bílá květenství a černé malvičky, . ARÓNIA - je dopestovaná v biologicky čistom prostredí ako plodina v podhorskej oblasti. Nie je potrebné ju chemicky ošetrovať, pretože je prirodzene . Z ďalších látok sú tu cukry, aminokyseliny, pektíny, minerály a ďalšie cenné látky.


Preukázaný je liečivý účinok vo . Výživový doplnok - 1 prášok arónie čiernoplodej( aronia melanocarpa) obsiahnutý vo vegánskej kapsule (bylinná kapsula).

Kapsuly májú neutrálnu chuť a . Smoothie Prášok BIO ARÓNIA 100g. Každý druh z tejto rady v sebe skrýva bohatú ovocnú chuť a arómu. Je obohatený o extrakty z arónie a acai, ktoré obsahujú vysoké množstvo prírodných antioxidantov.


BIO Prášok z arónie - získava sa mletím odšťavených plodov a jadierok arónie. Práškom si môžete obohatiť svoje raňajky, pridať do müsli, jogurtu, ovocných .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky