středa 10. června 2015

Schránka na noviny

Hledáte schránka na noviny ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Poštové schránky značky MARS tvoria nepostrádateľný doplnok každého domu. Ich jedinečný dizajn dodá vášmu . Název produktu: schránka na noviny.

Rozměr: 3x 1x 1mm. Materiál: Fe-Zn, lakovaný. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Box na noviny - PESCARA antracit. Nerezové poštovní schránky , vestavné poštovní schránky , nástěnné poštovní.


Nerezová poštovní schránka DLS-A-0pro montáž na dřevěný plot či . Poštovní schránka DLS-RD-8T s odděleným vhozem pro noviny , s horní stříškou 3. Nerezová schránka na noviny s poštovními schránkami tvoří tvar luku.

Plastové i plechové poštovní schránky určené pro venkovní použití. Díky tomu budou vaše dopisy uložené v horním boxu v bezpečí a suchu. Popis: Prodám starožitnou schránku na noviny. Odlišit důležitou korespondenci od novin nebo reklamních letáků je velmi praktické.


Proto by vám vedle klasické poštovní schránky neměla chybět ani trubková . Plechový netradiční box na časopisy s nápisem v Provance stylu lze zavěsit na jakékoliv místo. Slouží k ukládání novin , ale může být i pouze dekorativním . Boční vsuv i výběr zásilek, síla materiálu 1mm . Dostupnost: Skladem více než 10. Cena uvedena vždy za jednotku. Vrchní část je na poštu, spodní část na noviny. V této kategorii naleznete poštovní schránky k rodinným domům.


Součástí schránky je horní stříška, případně spodní tubus na noviny. Historickou kovovou schránku starou 1let otevřeli v Mostě. Ukrývala dobové noviny , peníze, množství fotografií, předpis na předcházení . Schránky jsou vyráběny v .

SCHRÁNKA NA NOVINY - TRUBKA UŠLECHT.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky