úterý 30. června 2015

Přesazování kaktusů

Přesazování je samostatná kapitola pěstování kaktusů a jiných sukulentů. Pokud nehrozí nebezpečí(zpozorujete-li změny na rostlině). Na přesazování kaktusů si uděláme čas a připravíme si k ruce nový květináč, drenáž a substrát.


S rostlinou běžné velikosti si poradíme sami, . Abychom se při manipulaci se vzrostlejšími . Nekvetou, hnijí a špatně rostou? V tom případě někde děláte chybu. Pěstování kaktusů totiž není náročné, stačí jim jen vyhovět v několika důležitých nárocích na.


Co udělat pro to, aby kaktus , který jste si přinesli domů, zůstal stále hezký a vykvetl. Není tak obtížné vyvarovat se zásadních chyb. Dobrým zvykem je používat . Každé jaro během stěhování kaktusů ze zimoviště nebo po jejich umístění ve skleníku provádím přesazování některých rostlin. Stavba skleníku není záležitost, kterou bychom řešili každý rok, takže většina zahrádkářů je v tomto směru vděčná za rady, které by jim se stavbou skleníku . Jak přesazovat kaktusy : Buďte opatrní, abyste si nepopíchali prsty. O kaktusech se říká, že jsou to ideální rostliny pro líné a zapomnětlivé pěstitele.


Jak dlouho může žít kaktus v hrnku o průměru šesti centimetrů? Poku kromě přesazení , budeme o rostlinu dobře pečovat a zalévat jen dešťovou vodou, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky