středa 24. června 2015

Doraz brány

Dorazy pro křídlové brány. Možnost objednat montáž po celé ČR. Jsme největšiho dodavatel komplexního řešení pro automatizaci . Mechanické dorazy pro brány od AZ Pohony.


Spodní doraz pro křídlovou bránu na přišroubování. Prodáváme pohony vrat a bran pro křídlové a posuvné brány.

Tento doraz na bránu je zhotoven hlubokým tažením. Určeno k vymezení koncových poloh křídlové brány. Prodej, dovoz, servis, dorazy pro vrata a příslušenství pohonů a kování, poradenství, velkoobchoeshop.


TECHNICKÝ OBRÁZEK: pro zvětšení klikněte na nákres. Horní dojezd pro posuvné brány - 80mm. Je vybaven otvory k přimontování pro vodorovnou montáž a gumovým nárazníkem.


Je potřeba zakoupit kusy dorazů (pro každé křídlo brány jeden kus ). Sdílet: Cena: Kč bez DPH Kč s DPH.

Minimální množství objednávky pro . Instaluje se do spodní části nosného C-profilu brány. Ideal středový doraz brány Pilgate, Pilofor. Toto zboží vám nabízíme v rámci partnerského prodeje.


Podmínky doručení se mohou lišit od našich standardních podmínek. Balení: Termín dodání: Kód: ks. Středový doraz brány PILGATE.


Dojazdová kapsa a nájazd odľahčia ložiskám samonosnej brány , ktoré tak nie sú namáhané permanentne. Záruční lhůta, měsíců . Materiál: Ocel, Povrchová úprava: Natural, t: A: 31 B: 40. Výplň: čtyřhranné pletivo. Nastavení šířky v rozmezí 44 . Stredové zástrče a dorazy. L pro spodní doraz (nebo pro jiné využití), pozinkovaný.


Koncový doraz brány , materiál pozinkovaná ocel, výška 1mm, základna 1x 1mm. Portaflex - Váš specialista ve světě kování Vám nabízí kování pro brány CAIS, pohony. Také při výběru západky a dorazu nabízí Locinox širokou škálu řešení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky