pondělí 8. června 2015

Bazénový naviják

Bazénový naviják - m slouží k pohodlné manipulaci se solární plachtou při zakrytí a odkrytí bazénu. Stacionární naviják na solární plachtu se skládá z . Solární plachtu lze dovybavit navíjecím zařízením (rolem), které Vám usnadní manipulaci při zakrývání a odkrývání bazénu. U těchto navíjecích zařízení . Pojízdný stojan navíjecího.


Pevný stojan navíjecího zařízení naviják solární plachty přímo od výrobce!

Náhradní díly pro bazénové navijáky na solární plachtu, abyste v případně náhodného poškození navijáku nemuseli kupovat celé nové zařízení. Bazénové navijáky na solární plachtu navinou plachtu tak, aby nedocházelo k jejímu nadměrnému namáhání. Teleskopická profilovaná středová tyč z eloxovaného hliníku Ø . Přenosný naviják s navinutou plachtou lze jednoduše odnést mimo bazén a tím . Pro chlorovou úpravu bazénové vody využijte multi tablet 5v1. Udělal jsem si naviják z novoduru a aby se teplem neprohybal, je uvnitř zabudovaný čtyřhranný jekl, ten je uložen v silonových čepech. Bohužel se nám nepodařilo najít produkt navijak na plachty bazen.


Pro užší bazény se teleskopická tyč zkrátí odříznutím.

Sada obsahuje teleskopickou hliníkovou středovou tyč o průměru . Pevný naviják na solární plachtu - m. Naviják ECO pro šíře bazénů - m. Nový naviják bazénové solární bublinkové fólie se zárukou roky přímo od výrobce. Pevný bazénový naviják na solární plachtu s teleskopickou tyčí. Bazénový navijak - m slúži k pohodlnej manipulácii so solárnou plachtou pri zakrytí a odkrytí bazéna. Díky bazénovým navijákům je sundání plachty z bazénu velmi jednoduché a . Kvalitný bazénový navijak pre solárne plachty šírky od do metrov. Vyhotovenie z vysokokvalitnéh, nelámavého plastu.


Prodám naviják ,nevyužiju ho proto prodávám,byl na traktoru domácí výroby,více. Kč, naviják na bazénovou plachtu, nastavitelný . Možnost použítí pro bazénové hadice o průměru nebo 38mm. Maximální délka namotané plovoucí bazénové hadice je 15m pro hadici o . Na trhu je k dostání celá řada bazénových plachet, stačí si jen vybrat. U zapuštěných bazénů lze také využít speciálních navijáků solárních . Navíjecí zařízení, navijáky plachet.


Pomocí bazénového navijáku je solární plachta navinuta tak, aby nedocházelo k jejímu mechanickému namáhání a případnému poškození.

Prodáváme bazény, bazénové příslušenství a zastřešení bazénů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky