pátek 19. června 2015

Bazen trinec

Provoz krytého plaveckého bazénu s tobogánem s časomírou. K dispozici jsou čtyři plavecké dráhy a relaxační část, ve které naleznete různé chrliče. Máme pro vás připraveny čtyři plavecké dráhy a relaxační část, ve které . Letní koupaliště v Třinci má dva nerezové bazény , jeden dětský, jeden velký plavecký a nově zřízené brouzdaliště se skluzavkou, . Příjemnou teplotu vody 30°C a prostor pro plavání i dovádění nabízí tento třinecký bazén.

STARS Třinec - rezervační systém pro online rezervace sportovišť. Vyhledávač zajímavých míst s nabídkou tipů pro turistiku, sport a volný čas s možností ubytování. Jsou zde připraveny čtyři plavecké dráhy a relaxační část, ve které naleznete různé chrliče vody, . Místo užití: Bazén , Série: Rock, Sandstone Plus, Stones, COLOR TWO, POOL. Krytý plavecký bazén Třinec.


Příjemný relax po koupeli poskytnou nové vyhřívané lavice na tribunách . Realizace zapuštěných bazénů na klíč, se vším všudy. Je důležité mít bazén filtrován.

Bazén Bystřice - vaše místo pro sport, relaxaci a odpočinek na vlnách rodinné atmosféry. You were redirected here from the unofficial Bazen Třinec. Koupaliště v Třinci nabízí svým návštěvníkům velký bazén 50m, dětský bazén , tobogán v délce metrů, hřiště na plážový volejbal, betonové hřiště na . Typ bazénu: Veřejné bazény.


Hotely a ubytování - Plavecký bazén Třinec. Nejlepší ceny, žádné další poplatky, plaťte přímo na hotelu. Garance stejné nebo nižší ceny. První je to velké, oficiální, kam se lidi chodí ukázat a navzájem očumovat.


A pak je tady to neoficiální, menší, starší a dál od centra. V Třinci jsou dvě koupaliště. Třinec (pj) – Ve staveniště se proměnil krytý bazén v Třinci, kde v současné době probíhá rekonstrukce. V říjnu se návštěvníci dočkají nových . Historický název: TJ Třinec. Kategorie: bazén krytý pro veřejnost.


V objektu jsou poskytovány slevy v rámci slevového systému Těšínské Slezsko Region Card. V kryté části jsou pro návštěvníky připraveny čtyři plavecké dráhy a relaxační část s vodními atrakcemi - chrliče vody, masážní trysky, .

TJ TŽ Třinec oddíl plavání. Bibi vicemistryní ČR na dlouhém bazénu. Na mistrovství ČR v Ústí nad Labem doplavala Bibi na 1m prsa . Nově si můžete pronajmout bazén a whirpool vždy v sobotu a neděli v odpoledních hodinách.


Bazén je dostupný i pro osoby s tělesným postižením.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky