pondělí 29. června 2015

Otevirani vrat

Pohony křídlových bran - Epohony. EP Wing 20kit - pohony. Nabízíme pohony vrat za skvělé ceny a dodáním do hodin pouze u MALL. Funkce zavírání po nebo sekundách, otvírání jednoho křídla Max.


Nemusíme do mrazu či do tmy, nenadřeme se s těžkými křídly vrat , ani o ně. Základní sestavy jsou přizpůsobeny maximální váze bran, které mají otevírat – buď . Automatické pohony posuvných a křídlových bran, garážových a průmyslových vrat. GSM zařízení pro otevírání , vrat nebo závor mobilním telefonem . Budovatelské heslo „práci nechte strojů ocení nejvíc ti majitelé rodinných domů, kteří automatické otevírání vrat někde viděli či zažili, ale sami jej nemají. Dodáváme a montujeme závory, pohony vrat a pohony bran křídlových a posuvných. Lineární pohony lze použít také pro otevírání brány směrem ven.


Společnost Hörmann již padesát let vyvíjí a vyrábí špičkové pohony garážových vrat , vjezdových bran a vnitřních dveří. Vsaďte ne letité zkušenosti našich . Montáž a programování dálkového otevírání vrat. Jsme připraveni poradit, zrealizovat, či pomoci zákazníkům. Zajišťujeme poradenský servis, ke každé zakázce .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky