pondělí 22. června 2015

Rožnov pod radhoštěm krytý bazén

Vážení návštěvníci krytého bazénu ! Otevírací doba krytého bazénu pro veřejnost. Vstupné na hodinu, Cena. Dospělí (od let), 6- Kč.


Důchodci od 65-ti let a invalidní důchodci, 3- Kč.

Firma provozuje krytý bazén a venkovní letní koupaliště. Rožnov pod Radhoštěm Zlínský kraj. Hodnocení Pizza Point Restaurant krytý bazén. Nejlepší ceny, žádné další poplatky, plaťte přímo na hotelu. Garance stejné nebo nižší ceny.


Book your hotel online for the best rates. No extra fees, pay directly at the hotel. Nabízí velký bazén s tobogánem dlouhým m, dětský bazén, whirlpool, dámské i pánské parní .

Těšte se na velký plavecký bazén , dětský bazén, m dlouhý tobogán, vodní. KRYTÝ BAZÉN ROŽNOV , spol. Návštěvníkům je k dispozici krytý bazén s tobogánem, saunou a vířivý bazén . Informace o masážích v Praze, v Brně. V ceně vstupného na krytý bazén je tobogan o délce m, parní komory pro.


Provoz krytého plaveckého bazénu. Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. Požadujeme: spolehlivost, pečlivost, dochvilnost, pružnost, loajalitu. Bazén je trochu staršího data, ale velký plavecký bazén , dětský bazén, páru a tobogan tady taky najdete :-). Vsetín plánuje velkou rekonstrukci místního krytého bazénu.


Plavání těhotných, Ne, Ne. Krytý bazén s tobogánem nabízí svým návštěvníkům v rámci ceny vstupného: velký plavecký bazén s teplotou vody do 29°C a vzduchem 31°-32°C s rozměry 25 . To je za krásného letního počasí ideálním místem pro děti – nachází se zde dětské . Vítejte na stránkách Krytého bazénu Frenštát pod Radhoštěm ! V tabulce je uveden počet plaveckých drah pro kryté dlouhé bazény (K50), kryté krátké. Děti se učí dle věku a pokročilosti:.

Podívejte se, co dnes vaří Na bazéně .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky