čtvrtek 11. června 2015

Dřevěné pergoly stavebnice

Výroba a prodej levných stavebnicových pergol. Různé velikosti a barevné provedené. Popis: stavebnice dřevěných zahradních altánů-nove nepoužité složené na paletě. Rozměr půdorys střechy 3x3m,venkovní půdorys stojek 7x7m , stojky . Velký výběr zahradních pergol a altánů ze dřeva přímo od výrobce.


Prodej dřevěných zahradních altánů, pergol a dřevníků a dalších dřevěných.

Stavebnice našich staveb mají široký rozsah použití od altánu po přístřešek na . Naše pergolové stavebnice umožňují zákazníkům sestavit si zahradní pergolu přesně. Proto mě ve vaší nabídce zaujaly stavebnice pergoly Linda. Vyrobíme stavebnice pergoly pro každého. Když nepočítáme nehezké plastové verze, dřevěné pergoly jsou cenově nejdostupnější. Nečekejte ale konstrukci na míru, za tu byste dali . Vytvoříme vám dřevěnou pergolu nebo zahradní altánek.


PERGOLA JAKO JEDNODUCHÁ STAVEBNICE.

Extrémně stabilní altánky a pergoly , které vám vydrží desítky let. Liberec vyrábí dřevěné konstrukce a krovy na pergoly , altány. Pro dřevěné konstrukce dodáváme stavebnice , z nichž lze snadno zhotovit . Navíc také pergoly ze dřeva na míru. Stavíme dřevěné altány a pergoly z KVH hranolů nebo z rostlého dřeva. Zahradní dřevěné pergoly patří k oblíbeným okrasným i praktickým součástem zahrad.


Dřevěné pergoly dodáváme jako stavebnice s montážním návodem a . V tom případě hliníková pergola - „ stavebnice “ - je určena právě vám. Hliníková pergola poslouží stejně. Standardní a nejvíce žádaná pergola KLASIK je rovněž vyrobena z čtyřstranně.


Sestava prvků stavebnice : - ks sloupků 9x9x195cm, 2ks . Na síti se nabízí stavebnice pergol. Ty mají trámy opracované na NC strojích, přesnost je zaručena. Materiál: Stavební řezivo, které je opracováno na CNC stroji Hundegger a hoblováno. V DK-Dremax nejčastěji stavíme dřevěné altány, pergoly nebo kryté.


Pergoly jsou dodávány jako stavebnice. Podobným způsobem často připravujeme stavebnice pro otevřená stání na auta, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky