čtvrtek 18. června 2015

Ph mínus tekutý

Tekutý přípravek pro snížení hodnoty pH bazénové vody pomocí automatických dávkovacích stanic. Použití: Dodržujte pokyny uvedené v návodu k použití . Chemoform pH minus tekutý je přípravek pro snížení hodnoty pH v bazénové vodě z alkalické na ideální hodnotu - 4. Tekuté pH minus bazénu litrů - Doprava zdarma. Tekutá bazénová chemie pro snížení pH vody vhodná i pro automatické dávkovače bazénové chemie.

Tekutý prípravok pre zníženie hodnoty pH bazénovej vody pomocou automatických dávkovacích staníc. Použitie: Dodržujte pokyny uvedené v návode na . Vysoko koncentrovaný tekutý produkt, vďaka špeciálnym aditívam vhodný predovšetkým na použitie s meracou a regulačnou technikou na. Přípravek na bázi kyseliny sírové pro snížení hodnoty pH vody. Obsahuje účinné látky.


Je vhodný pro soukromé i veřejné bazény. H minus je kapalný koncentrovaný přípravek pro snížení hodnoty pH bazénové vody.

H minus kapalný usnadňuje aplikaci přípravku a urychluje úpravu pH. Ph mínus l pro snížení pH v bazénové vodě. Skladem, ihned k odeslání nebo osobnímu vyzvednutí. Bazénová chemie pro snížení pH v bazénu. Voda ke koupání má mít hodnotu pH v rozmezí -. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, . Tekutý prostředek pro úpravu pH vody zabezpečuje fungování bazénové chemie a zabraňuje dráždění očí a sliznice.


Snadná aplikace, rychlý účinek, výhodné . Dodáván v kanystrech po 35l. Vhodný zejména pro automatické dávkovací zařízení. H mínus - tekutý l je vhodný najmä pre chemické automatické dávkovače Znižuje hodnotu pH v bazénovej vode z alkalickej na . Distribúcia jazierkovej techniky a príslušenstva. Realizácia jazierok, kúpacích jazier a nádrží.


H mínus tekutý 1l pro snížení pH hodnoty ve Vaší vířivce či bazénu. Vysoce koncentrovaný a velmi vydatný, bezchlorový, .

Bezpečnostní list dle přílohy II Nařízení Komise (EU) č. BEZPEČNOSTNÍ LIST - pH minus tekutý. H - Mínus, sloužící ke snížení pH hodnoty vody. Vhodné i pro automatické dávkovací stanice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky