pátek 26. června 2015

Poznávačka rostlin

Botanická fotogalerie - Prohlížení a vyhledávání fotografií rostlin. Jak se jmenuje tato rostlina ? Test vyzkoušen 5krát, průměrný výsledek je 67. Nymphaea alba – leknín bílý.


Nuphar lutea – stulík žlutý.

Ranunculus acris – pryskyřník . Přiřaď název ke správnému obrázku. Určete názvy následujících náhodně vybraných květů rostlin (známé z květomluvy): Klepnutím na obrázek, zvětšíte obrázek. POZNÁVAČKA ROSTLIN - sekunda.


Internetové servery – veškerá foto rostlin. Naučení, Anonymní uživatel. Zadej český název: Nápověda. Je tu jaro, objevují se první květy.

Velkým problémem poslední doby jsou malé znalosti žáků při poznávání živočichů a téměř . Poznáte rostliny podle květů? Proto jsou v hodinách přírodovědy a přírodopisu 3. Studenti semináře biologie 3. Již tradiční poznávačka rostlin proběhla na školním pozemku. Označeno bylo padesát organismů - živých rostlin a . Zkoušení poznávačky Celkem je v souboru zástupců našich rostlin. Již po sedmé se v úterý 15. A uskuteční poznávání rostlin a živočichů.


Funguje podobně jako papírové kartičky. Zde děti čekala poznávačka rostlin. ESKÝ NÁZOV- LATINSKÝ NÁZOV, ČEĽAĎ. Přejít na Rostliny - Rostliny.


Eliška Gracíková, Eliška Cermanová, Karolína . Květy jsou zvonkovitě polosevřené, převislé, hustě žláznaté a chlupaté, červenohnědé barvy. Komplet ke stažení ve formátu zip .

Nejlepší žáci z jednotlivých tříd postoupili do oblastního kola, které se konalo ve . Nová poznávačka : Poznej hluchavkovité rostliny : Klasičtější už snad nemůže poznávací test být - Rost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky