úterý 16. června 2015

Zahradní houpačka philadelphia

Velikost: 2x 1x 1cm. Masivní čalouněný podsedák. Tyto vlastnosti vyplývají z použitého materiálu a . Rozkládací, lůžková úprava. Zahradní třímístná houpací lavice.


Povrchová úprava je provedena komaxitovou barvou.

Vhodná pro zahradní kryté. Třímístná houpací lavice s ocelovým drátěným roštem. Dárek: při nákupu tohoto výrobku od nás získáte TERMOHRNEK ZDARMA.


Sedák je zavěšen na vinutých pružinách. Nosnost zahradní koupačky je 2kg. Nevhodná pro použití ve vlhkém prostředí. V-Garden PHILADELPHIA luxusní zahradní houpačka s čalouněním.


Hmotnost: Kg Lůžková úprava.

Philadelphia - luxusní zahradní houpačka s čalouněním. Podívejte se na svou zahrádku z pohupující . Konstrukce houpačky je velice pevná. Houpací lavice je zavěšena . Jsme přední prodejci zahradních houpaček. Zboží posíláme po celé ČR pečlivě zabalené na paletě proti poškození . Nabízíme kvalitní zahradní houpačky pro vnější i vnitřní použití.


Detaily zahradní houpačky PHILADELPHIA Ukázka rozkládání houpačky PHILADELPHIE na ložnou plochu pro dvě osoby. Luxusní čalouněná houpačka . Mall - výběr těch nejvýhodnějších nabídek ve slevách a akcích na Skrz. Podsedak na zahradni houpacku.


Porovnajte si ceny z internetových obchodov, nakupujte v tom . Alternativní obsah, třeba obrázek. Není vhodná pro použití ve vlhkém prostředí. Na těchto stránkách se nachází zahradní houpačka přesně pro Vaší zahradu ať už . Velmi kvalitní kovová čalouněná zahradní houpačka PHILADELPHIA pro osoby s rozkládáním na lůžkovou úpravu.


Italská houpačka PHILADELPHIA.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky