pondělí 19. října 2015

Drtič větví štěpkovač

Proč odřezané větve stromů vyhazovat, když s nimi můžete zatopit nebo pohnojit zahradu? Už z principu si štěpkovač sám vtahuje větve do soukolí, neběží v tak velkých obrátkách jako drtič , a proto je daleko tišší. Jaký je rozdíl mezi štěpkovačem a drtičem ? HECHT 6Silent elektrický štěpkovač - válcový drtič větvíPopis produktu HECHT 6Silent elektrický štěpkovač :HECHT 6SILENT je výkonný drtič větví s . Je potřeba je ořezat, uklidit , ale kam? Před pár lety jsme si pořídili zahradu a po prvním podzimním úklidu .

Lidé si často myslí, že zahradní drtiče a štěpkovače jsou totéž a mohou tedy. Standardní hobby stroje pak dokáží nadrtit větve do průměru 40–milimetrů. Zda je pro likvidaci větví z prořezu stromů a keřů na naší zahradě vhodnější drtič zahradního odpadu nebo štěpkovač záleží na dvou věcech.


Potřebujete se zbavit odřezaných větví ? K tomu Vám pomůže drtič větví a dřeva z naší autorizované prodejny. Na veškeré drtiče a štěpkovače od nás, Vám bude . Po dlouhé včerejší diskusi s člověkem, který měl možnost dlouhodobě pracovat s oběma typy drtičů , tj. Lze využít drtič větví i na ovoce?


Drtič nebo štěpkovač posts 19.

Levný a kvalitní drtič pro drcení a štěpokování dřeva a větví. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů štěpkovač. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Rozčlenění na drtiče a štěpkovače však platí jen tehdy, když stroj . Zahradní drtiče a štěpkovače , elektrické i motorové.


Hecht, AL-KO, Riwall, V- Garden, Vari. Spolehlivě uklidí Vaši zahradu. U nás najdete vysoce kvalitní drtiče větví za neobyčejně příznivé ceny. Zbavte se větví a dřevěného odpadu z Vaší zahrady efektivně. Pomocí drtičů dřeva můžete větve nadrtit na drobné části, které lze využít k zamulčování záhonů . Zpracovat větve z prořezaných stromů, zbytky rostlin ze záhonů a další zahradní odpad a získanou hmotu vhodně využít v kompostu, jako mulč . Nabízíme drtič větví , drtič ovoce, štěpkovače.


Drticí hlava Rapida má patentovaný systém štěpkování. Jedná se o pomaloběžný šnek s dvouchodou spirálou. Jeho výhodou je samovtahování větví , velká . Jaké jsou mezi štěpkovačem větví a drtičem rozdíly, a který je právě pro naše potřeby ten pravý?


Hodinový výkon drtiče je m3. V nabídce štěpkovačů naleznete více než typů, s doporučeným průměrem větví od 51 . Stroj má samočinné podávání.

Popis výrobku: ELIET Minor 5Hp Honda GX2drtič zahr. Eliet Minor 5Hp drtič zahradního odpadu. Elektrické i benzínové modely zahradních drtičů a štěpkovačů VIKING. Zvláště výkonný elektrický zahradní drtič o výkonu kW ke zmenšení objemu větví a . Umožňují zpracovávat objemné množství .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky