čtvrtek 22. října 2015

Sud plastový 200 l

Hledáte 2l plastovy sud ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Plastový sud na dešťovou vodu INDIGO WATER - grafit. Indigo Water je plastový sud na dešťovou vodu. Ideální řešení pro lidi s racionálním přístupem k .

Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů v kategorii Zahrada bazar: sud. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na . L sud , pozinkovaný, uzavíratelný, vstup 50mm a 20mm. PLASTOVÝ SUD 2L POUŽITÝ UN MODRÝ DVĚ ZÁTKY NA KAPALINY ( SUD 2L ). Prodám jednou použitý sud. Byl v něm mycí prostředek, po vypláchnutí vhodný na zahradu apod.


Doprava ZDARMA - Zboží skladem - Záruka let. Levné plastové sudy na víno typ OFF jsou určeny na skladování vína, moštů, ovocných šťáv a mnoha dalších potravinářských produktů.

Plechové , plastové sudy 200L. Každý deň rozvoz zdarma na trase BA-TT- TN-ZA. Predám použité cca 2L plechové sud y vhodné na vodu, obilie, . Obje200L Rozměry:6x 8mm.


Slouží k nashromáždění a uchovávání dešťové vody, . Predám kvalitné iba raz použité cca 2L plastové sudy vhodné na kvas, vodu, krmoviny atď. Sud na dešťovou vodu 200l PH s kohoutkem. Materiál, ze kterého je sud na užitkovou . Odoláva vonkajším vplyvom.


Elektrické ohřívače jsou ideální pro sudy, ve kterých chcete zachovat obsah ve stálé . PE sud na víno 2l parafín. Potravinářský sud plastový 2l. Zkuste se podívat na IBC kontejner. Velkokapacitní kontejner na vodu je . Kvalitní plastové provedení.


Obal nesmie byť kontaminovaný!

Plastové sudy na dešťovou vodu o větším objemu než 5litrů se.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky