středa 14. října 2015

Zahradní čerpadlo gardena

Sada Čerpadla GARDENA - Heureka. Pomocí komfortních čerpadel GARDENA lze vodu čerpat mnohem pohodlněji: Použití těchto čerpadel při zavlažování zahrady je velmi rozmanité - ta. Můžete zavlažovat svou zahradu dešťovou vodou či vodou z jiných zdrojů (z hloubky až m). Ideální ke zvýšení tlaku vody.


Povrchová zahradní čerpadla slouží k čerpání vody ze studny, sudů, náhonů,.

Výkonná a tichá zahradní čerpadla jsou schopna čerpat vodu až z hloubky metrů. V kombinaci s hydrokontrolou proměníte zahradní čerpadlo na automatickou . Zahradní čerpadlo GARDENA. Vítejte v zahradě GARDENA.


Pročtěte si prosím pozorně tento návod k použití a řiďte se. Dopravní výška (max.) m. V nabídce naleznete zahradní čerpadla , . Novinka v sortimentu ZAHRADNÍ TECHNIKA.

Popis: Jednou použité Technické údaje Jmenovitý výkon, W 6W . Toto je překlad originálního německého návodu k obsluze. Přečtěte si prosím pečlivě návod k obsluze a . Nákup bez rizika: dní na vrácení. Levné a kvalitní zahradní čerpadla značky GARDENA pouze na Levnepostriky. Díky většímu sacímu výkonu . Vysoce výkonné a bezhlučné - čerpá vodu z . Rain Bird zavlažovací systémy pro trávníky, Gardena zahradní nářadí, zahradní. Souprava zahradního čerpadla obsahuje vše, co potřebujete pro rychlé připojení čerpadla a jeho uvedení do provozu.


Kompletní řešení se skládá ze . Když se narodíte s kolejnicí v hlavě aneb zahradní vlaková vášeň. Lehké a robustní čerpadlo , které se snadno používá pro rozmanité účely. Je ideální díky většímu sacímu výkonu a tlaku. Dodáváme veškeré náhradní díly na výrobky značky GARDENA.


Velký plnicí otvor usnadňuje plnění . Inovace ve prospěch zákazníka – co byste chtěli víc?

GARDENA – značka čerpadel. GARDENA neustále vylepšuje svoje výrobky a nabízí nové. Jmenovité napětí (V) 230V Jmenovitý výkon motoru (kW) 6 . Výpustný šroub vody k vyprázdnění zahradního čerpadla v případě nebezpečí mrazu. Jednoduché otvírání bez použití nástroje.


Připojovací závit 3mm (G 1).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky