pátek 16. října 2015

Koncovky na hadice

Spojky, postřikovače a koncovky na hadice , BOMA Milevsko. Zahradní hadice , koncovky plastové, koncovky mosaz za dobrou cenu v eshopu. ZAHRADNÍ TECHNIKA PÁRAL s. Prodej a servis lesní a zahradní techniky a profesionálního nářadí.


Provádíme návrhy a realizace zavlažovacích systémů, . Hadice a koncovky pro nízký tlak Push-Lok CZ, PDF, MB.

Osazování hadic koncovkami. V GUMEXU Vám hadici osadíme koncovkami. Stačí přijít a namontovat ji na stroj. Nezávazná poptávka Detail. Nerezové koncovky a objímky.


SAE J5pro PTFE hadice. Koncovky pro hadice Vacuum Profi Eva. Jsou určeny pro vysokotlaké pryžové a termoplastové hadice.

Rychlospojky a koncovkyL ÜDECKE pro průmyslové hadice Představujeme Vám rychlospojky a koncovky značky LÜDECKE německé výroby, které jsou . Všechno má svůj konec, stejně jako hadice. A my máme kvalitní koncovky a spojovací materiály nejen pro pryžové hadice. Vyberte si u nás z široké nabídky . Parker hydraulické hadice a koncovky jsou k dostání pro hydraulické, pneumatické a průmyslové aplikace. Máte vybrané filtry: koncovky.


Hydraulické hadice jsou sací, nízkotlaké, středotlaké, . Chovatelské potřeby Kamír, specializovaný e-shop pro zemědělce a chovatele. Vše pro farmu je tu pro vás! Sortiment nabízených nízkotlakých koncovek je uveden v následujícím přehledu: Objímka NT . Sprchové koncovky a hadice. Lisovací koncovky pro Canalkler k orginální výrobě hadic Canalkler. Vlastníte pneuservis, kde se věnujete nákladním vozům, dodávkám a kamionům ? V tom případě využijete pneuhustiče a koncovky na hadice.


V našej ponuke je široký. Držadlo hadice pro vysavače. Nabízíme outsourcing služeb a dodávky materiálu na klíč.


Průměr koncovky u trubky: mm (mm) Jedná se o vnější průměr držadla u teleskopické trubky.

Popis: universální náhradní díl. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky